Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Family rafting with TrollAktiv in Evje, Southern Norway Family rafting with TrollAktiv in Evje, Southern Norway
Credits
TrollAktiv.
Photo: TrollAktiv
Campaign
Partner

Full fart i aktivitetsbygda Evje - Sørlandets svar på Voss

Evje er spekket med adrenalinfylte opplevelser som rafting, sykkelløyper, klatreskog, kajakkskole og gokartbane. Her er tips til opplevelser på Evje, hos TrollAktiv, Mineralparken, Klatreskogen og Gokartbanen.

10 kule opplevelser på Evje

Klatreskogen - Discovery Park
I Klatreskogen klatrer man i baner mellom trær, høyt over bakken. Du blir hektet fast i en sikkerhetsline og leker deg i toppen av over 100 år gamle trær. Løypen avsluttes i en 70 meter lang linjegliding over elven Otra. Løypen er for voksne og barn over 4 år.

Klatreskogen - Grand Park
Klatreskogen Grand Park er klatreløypen for de som er litt større og modige. Du får et kort sikkerhetskurs før du starter klatringen, så er det bare å leke i tretoppene som gir utfordringer som taubroer, stiger, balanseoverganger og linjeglidninger på om lag 200 meter over elva Otra. Utsiken fra toppen av trærne er fantastisk. Løypen er for voksne og barn over 10 år. 

Kappløp med tiden
Evje gokartbane, en sikker vinner for alle i familien særlig hvis man liker å kjøre fort. Det finnes tre forskjellige baner slik at dette er en opplevelser som passer for alle aldre. Liten bane med elbilder for de minste barna (under 6 år), barnebane (fra 6-15 år) og stor bane (fra og med 15 år) 

På elv
Bli med på spennende og adrenalinfylte raftingturer ned den flotte og utfordrende Syrtveitsfossen ved Evje. Barn helt ned til 6 år kan bli med på rafting hos TrollAktiv.

I fjelletsdyp
I Mineralparken kan du gå på spennende dinosaurjakt inne i tuneller fjellet blandt stener og krystaller fra hele verden, og i Eventyrbekken kan du vaske frem fossiler og skinnende edelstener.

Vær kreativ
I Mineralparken kan du skjære ut dine egne steiner til flotte figurer, du kan lage steinsmykker i smykkeverksted som du kan ta med hjem som et flott minne fra ferien.

Kajakkskole for barn
La barna lære seg å padle ned elvestryk på en trygg måte, ved å kombinere instruksjon og lek vil barna lære å holde balansen ned enkle fossestryk. TrollAktiv har erfarne og høyt kvalifiserte instruktører som utfører kursene.

På hjul
Prøv terrengsykkel hos TrollAktiv i en utfordrende sykkelløype hvor man sykler over hindringer som vippeplanker, kurver, svingbro montert i trær, balansebjelker og ramper. Det er også en egen sykkelpark for de minste. 

På safari
Om du ikke har vært på safari i Afrika, bør du i alle fall ta en safaritur med TrollAktiv  i skumringen i Setesdal. Du padler i kano for å se etter bever, etterpå går du på jakt for å finne skogens konge.

På fjell
Bli med en av instruktørene på TrollAktiv  som guider deg gjennom skogen, over bekker og opp til toppen av et fjell, belønningen er en ubeskrivelig utsikt over Setesdalen.

Mer om alt dette og info om "Visit Evje pakka" finner du på visitevje.no.

Flere opplevelser på Evje

×
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad