Dynamic Variation:
Norway Now
Choose Language
Norway Now
This social element is not currently supported on the China site. This warning will not show on the front end.
Search
People enjoy a meal at restauran Verftet Ny-Hellesund in Søgne near Kristiansand People enjoy a meal at restauran Verftet Ny-Hellesund in Søgne near Kristiansand
Credits
People enjoy a meal at restauran Verftet Ny-Hellesund in Søgne near Kristiansand.
Photo: Peder Austrud, Visit Sørlandet
Campaign
Partner

Smaken av Sørlandet

Nykokte reker, fersk sushi, kortreiste råvarer og lokal matkultur er stikkord for spennende matopplevelser på Sørlandet. De siste årene har bevisstheten økt rundt lokale mattradisjoner og råvarer fra havet og innlandet på Sørlandet har fått en fremtredende plass på mange menyer. 

Restauranter på Sørlandet

På Sørlandet finner du et bredt spekter av spisesteder med både lokalt og internasjonalt særpreg. Spesielt på Fiskebrygga i Kristiansand, Pollen i Arendal og brygga i Mandal finner du et stort utvalg restauranter.

Kortreist og enkel mat

Det enkle er ofte det beste; gå på fiskebasaren og kjøp ferske reker, fiskekaker og andre delikatesser fra havet. Nyt dem på brygga med fersk loff fra bakeren og ansiktet mot sola. #SpisSørlandet

Matfestivaler på Sørlandet

Det er mange matfestivaler på Sørlandet med skalldyrfestivalen i Mandal i spissen. I både Kristiansand og Mandal arrangeres hvert år "Spis for 100" der restaurantene lokker sørlendingene ut ved å tilby en rekke velsmakende retter til 100 kroner.

This social element is not currently supported on the China site. This warning will not show on the front end.
×
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad