Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Two children looking through a telescope at Vitenfabrikken in Sandnes, Norway
Vitenfabrikken, Sandnes.
Photo: Ingeborg Skrudland / Jærmuseet
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade
Ad

Store opplevelser for de små

Vårt langstrakte land er proppfullt av spennende attraksjoner for små ferieturister. Line Konstali, redaktør for nettstedet «Aktiviteter for barn», deler sine topp fem tips til barnevennlige opplevelser i Norge.

Vitenfabrikken

Opplev, delta og utforsk spennende utstillinger og interaktive installasjoner over flere etasjer på Vitenfabrikken i Sandnes. Gjennom lek, eksperimentering og konkurranser er målet å vekke spesielt barn og unges interesse for realfag, matematikk og teknologi.

Setesdalsbanen

Et museum på skinner! Ta en tur med et over 100 år gammelt damplokomotiv på den åtte kilometer lange og naturskjønne strekningen mellom Grovane og Røyknes stasjoner i Vennesla kommune, og opplev stilfulle trevogner, ærverdige stasjonsbygninger og lukten av kull.

Atlanterhavsparken, Ålesund Akvarium

Utforsk et av Nord-Europa største saltvannsakvarier og lær mer om livet under havoverflaten. Akvariet er bygget inn i den mektige kystnaturen på Tueneset vest for Ålesund, og i de store landskapstankene vises livet i havet langs norskekysten i Atlanterhavet og de dype norske fjordene. 

Stiklestad Nasjonale Kultursenter

Lær om Olav Haraldsson og om hva som egentlig skjedde på Stiklestad i 1030. Stiklestad Nasjonale Kultursenter er et stort folkemuseumsområde med 30 antikvariske bygninger, middelalderspel og utstillinger.

Munchs hus

I den sjarmerende byen Åsgaårdsstrand ligger Edvards Munchs hus, og  det var her den verdenberømte kunstneren fant inspirasjon til de fleste kjente maleriene sine. Bli med på omvisning og lær om kunstneren, og kombiner besøket med et deilig bad på den nærliggende stranden. 

En hilsen fra våre sponsorer

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad