VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Peer Gynt at Gålå 2017-2018
Peer Gynt festival.
Photo: Bård Gundersen
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Peer Gynt-stemnet

I Gudbrandsdalen, en time nord for Lillehammer, feires Henrik Ibsens verdenskjente drama "Peer Gynt" og den historiske Per Gynt under en av Norges fremste kulturfestivaler. Opplev norsk drama, musikk og natur midt i Peer Gynts rike.

Med fjellene som bakteppe er Peer Gynt-stemnet en ni dager lang feiring av Henrik Ibsens dramatiske dikt "Peer Gynt", og den lokale historiske personen Per Gynt. Segnene om Per har blitt fortalt gjennom generasjoner, og det er disse, sammen med naturen og kulturen i dalen, som inspirerte Henrik Ibsen til å skrive det dramatiske diktet.

Peer Gynt-stemnet gir et innblikk i den norske folkesjela, gjennom natur, kultur og tradisjoner. 

Peer Gynt stemnet arrangeres 21. juli.-9. august 2020

Peer Gynt quoteEn fantastisk opplevelse utenom de vanlige!​Peer Gynt quote2
Tilbakemelding fra gjest, 2015

Peer Gynt quoteUtrolig fint med den beliggenheten med fjellene i bakgrunnen
og flott sang og musikk.
Peer Gynt quote2
Tilbakemelding fra gjest, 2015

Henrik Ibsens "Peer Gynt" på Gålå

Teaterproduksjonen av "Peer Gynt" på Gålå har samlet noen av de beste profesjonelle skuespillere og musikere i Norge siden 1989. Sammen med nesten 80 frivillige aktører på scenen hvert år, er dette blitt et av landets mest populære teaterproduksjoner.

Stykket spilles på norsk, men er også godt tilrettelagt for internasjonale gjester, gjennom engelsk og tysk introduksjon, sammendragshefter og audio guide.

Peer Gynt quotePeer Gynt i slike omgivelser! Den vakre naturen som danner kulissene til forestillingen må bare oppleves.Peer Gynt quote2 
Tilbakemelding fra gjest, 2015

Peer Gynt quoteEn imponerende forestilling som gjør noe med en. Umulig å gå derifra uten å ha blitt berørt av fenomenale skuespillerprestasjoner og spektakulære omgivelser.Peer Gynt quote2
Tilbakemelding fra gjest, 2015