VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Gålåvatnet
Gålåvatnet.
Photo: Bård Gundersen
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Kontakt Peer Gynt-stemnet

All informasjonen du trenger for å kontakte Peer Gynt-stemnet gjennom hele året.

Telefon

Du kan kontakte administrasjonen i Peer Gynt-stemnet på telefon mellom kl. 08:00 og 16:00 fra mandag til fredag, utenom helligdager, på telefonnummer: +47 95900770. Administrasjonen vil med glede fortelle deg om festivalen og om muligheter i regionen.

Epost

Alle henvendelser og spørsmål kan sendes til Peer Gynt-stemnets epost. Administrasjonen vil besvare din henvendelse mellom 08:00 og 16:00 mandag til fredag, utenom helligdager.

Besøk kontoret

Du kan også besøke Peer Gynt-stemnets kontor på Vinstra. Besøksadressen er:
Kapellvegen 1, 2640 Vinstra. 

Peer Gynt-stemnets kontor er åpent fra mandag til fredag, utenom helligdager, fra 08:30 til 16:00. Administrasjonen vil med glede assistere deg med spørsmål, billettsalg, og har også et utvalg av souvernirer for salg.

Under stemnet er kontoret utvidet med en egen butikk med salg av billetter og souvernirer, så vel som å kunne gi informasjon om stemneprogrammet og om regionen.

Finn oss i sosiale medier

Du kan følge Peer Gynt-stemnet på facebook, og få bilder og oppdateringer om stemnet gjennom hele året. Meld deg på vårt nyhetsbrev på våre hjemmesider, og motta våre viktigste saker på epost.

Du kan også følge Peer Gynt-stemnet på Instagram og YouTube.