Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Gålåvatnet Gålåvatnet
Credits
Gålåvatnet.
Photo: Bård Gundersen
Campaign
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Billetter til Peer Gynt-stemnet

Kjøp billettene dine på forhånd til en av Norges største kulturfestivaler.

Det er flere måter å kjøpe billetter til Peer Gynt-stemnet på:

Hvis du velger å bestille og betale for billettene dine på nett, vil du motta billettene i en epost slik at du kan skrive dem ut og ta dem med deg til arrangementet.

Hvis du ringer Peer Gynt-stemnets administrasjon er det flere måter å betale og få tilsendt dine billetter på. Sentralbordet vil med glede fortelle deg om de ulike mulighetene.

For gruppebestillinger eller andre henvendelser, send en epost til Peer Gynt-stemnets administrasjon, eller ring direkte på telefon: +47 959 00 77.

Peer Gynt på Gålå

Henrik Ibsens ”Peer Gynt” spilles på utendørsscenen ved Gålåvatnet i Gudbrandsdalen. Profesjonelle skuespillere og 80 frivillige aktører inntar scenen med musikk inspirert av Edvard Griegs originale teatermusikk.

Stykket varer i 3,5 timer inkludert pause, og starter klokken 19:30 den 5., 6., 7., 10., 11., 12., 13. og 14. August 2016.

Det er nummererte plasser på benker, med 3 felt og 3 prisområder. Billettprisen for voksne er fra 390-740 kroner, og for barn fra 3-12 år er prisene fra 165-310 kroner.

Kjøp billetter

Høgfjellskonserten ved Rondane

Opplev velkjente norske artister på Høgfjellskonserten på Kvamsfjellet med utsikt mot Rondane nasjonalpark. Ta plass i lyngen og nyt utsikten og musikken på den unike utendørsscenen.

Det er nummererte plasser på benk foran scenen (billettkode: ROH-BENK). Billettpriser for voksne er 520 kroner, for barn 280 kroner og for studenter 405 kroner.

Du kan også velge å sitte i lyngen (billettkode: ROH-LYNGEN). Ta med en klappstol eller noe å sitte på, og finn deg en plass med god utsikt til scenen og fjellene. Billettprisen for voksne er 420 kroner, for barn 180 kroner og for studenter 305 kroner. Studentbevis aksepteres.

Billetter slippes vinter 2017.

Sør-Fron kirke

Kirkekonserten i Sør-Fron kirke

En av hovedarrangementene under Peer Gynt-stemnet er konserten i Sør-Fron kirke. På grunn av sin størrelse og sentrale plassering kalles også kirken Gudbrandsdals katedralen. Velkjente norske musikere fremfører musikk i den historiske kirken, og gir en autentisk opplevelse av norske tradisjoner og musikkultur.

Det er ikke nummererte plasser i Sør-Fron kirke. Studentbevis aksepteres.

Billetter slippes vår/sommer 2017.

Gålåvatnet
Credits
Gålåvatnet.
Photo: Bård Gundersen

Om Peer Gynt-stemnet

Les mer om programmet under stemnet, og planlegg din reise til en av Norges fremste kulturfestivaler.
Credits
Gålåvatnet.
Photo: Bård Gundersen
Peer Gynt vegen
Credits
Peer Gynt vegen.
Photo: Ian Brodie

Reis med Peer Gynt

Finn veien til Peer Gynt-stemnet, og les mer om turer og opplevelser du kan kombinere reisen med.
Credits
Peer Gynt vegen.
Photo: Ian Brodie
Gålåvatnet
Credits
Gålåvatnet.
Photo: Bård Gundersen

Kontakt

All informasjonen du trenger for å kontakte Peer Gynt-stemnet gjennom hele året.
Credits
Gålåvatnet.
Photo: Bård Gundersen