VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Gålåvatnet
Gålåvatnet.
Photo: Bård Gundersen
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Billetter til Peer Gynt-stemnet

Kjøp billettene dine på forhånd til en av Norges største kulturfestivaler.

Det er flere måter å kjøpe billetter til Peer Gynt-stemnet på:

Hvis du velger å bestille og betale for billettene dine på nett, vil du motta billettene i en e-post slik at du kan skrive dem ut og ta dem med deg til arrangementet.

Hvis du ringer Peer Gynt-stemnets administrasjon, er det flere måter å betale og få tilsendt dine billetter på. Sentralbordet vil med glede fortelle deg om de ulike mulighetene.

For gruppebestillinger eller andre henvendelser, send en e-post til Peer Gynt-stemnets administrasjon, eller ring direkte på telefon +47 959 00 770.

Peer Gynt på Gålå

Henrik Ibsens ”Peer Gynt” spilles på utendørsscenen ved Gålåvatnet i Gudbrandsdalen. Profesjonelle skuespillere og 80 frivillige aktører inntar scenen med musikk inspirert av Edvard Griegs originale teatermusikk.

Stykket varer i 3,5 timer inkludert pause, og starter klokken 19:30 den 31 juli., 1., 2., 5., 6., 7. og 8. august 2020.

Kjøp billetter

Høgfjellskonserten ved Rondane

Opplev velkjente norske artister på Høgfjellskonserten på Kvamsfjellet med utsikt mot Rondane nasjonalpark. Ta plass i lyngen og nyt utsikten og musikken på den unike utendørsscenen.

Det er nummererte plasser på benk foran scenen. Billettpriser for voksne er 550 kroner, for barn 300 kroner.

Du kan også velge å sitte i lyngen. Ta med en klappstol eller noe å sitte på, og finn deg en plass med god utsikt til scenen og fjellene. Billettprisen for voksne er 450 kroner, for barn 200 kroner.

Kjøp billetter

Peer Gynt 2019

Kirkekonserten i Sør-Fron kirke

En av hovedarrangementene under Peer Gynt-stemnet er konserten i Sør-Fron kirke. På grunn av sin størrelse og sentrale plassering kalles også kirken Gudbrandsdals katedralen. Velkjente norske musikere fremfører musikk i den historiske kirken, og gir en autentisk opplevelse av norske tradisjoner og musikkultur.

Kjøp billetter