VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Kvamsfjellet
Kvamsfjellet.
Photo: Arne Hernæs
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Verdt å vite om Peer Gynt arenaene

Alt du trenger å vite om festivalarenaene under Peer Gynt-stemnet. Planlegg ditt besøk i god tid , slik at du får den beste mulige opplevelsen i Peer Gynts rike.

På arenaen ved Gålåvatnet finner du alt du trenger for en kveld på teateret.

Reis til Peer Gynt stemnet, følg skiltene til Peer Gynt teater, og parker bilen på tilegnet plass. Du kan også parkere bobiler og busser på dette området. Husk å ta med kontanter til å betale for parkering (50 kroner), eller betale med vipps. Følg skiltene langs grusveien til festivalarenaen (omtrent 150 meter).

Hvis du har et handicap eller sitter i rullestol kan du stoppe på et markert område langs veien og gå inn fra siden av festivalområdet (bilen må parkeres på ordinær parkeringsplass). De frivillige vil hjelpe deg inn til festivalarenaen.

Ved hovedinngangen til arenaen er det både en billettluke og en help-desk som kan gi svar på alle henvendelser. Nært inngangen finner du også souvenirboden med Peer Gynt suvenirer som sammendragshefter, caps, sitteunderlag, tepper, regn ponchoer og andre ting du kan trenge til en utendørsforestilling.

Festivalarenaen har også et godt skiltet toalettanlegg.

Legg opp til en helaften på Peer Gynt teaterarenaen, og kjøp billetter til entre-retters Marokkansk middag før teateret i Anitras Restaurant. Billetter til middagen må kjøpes på forhånd.

Festivalkiosken er åpen hver kveld det er forestilling, og selger vafler, bakevarer, grillede pølser fra Annis pølsemakeri, sjokolader, kald og varm drikke. I pausen kan man også kjøpe varm suppe. Kiosken tar visa og de fleste kredittkort.

Pass på å kle på deg i henhold til værmeldingen. Været kan skifte raskt, og det er lurt å pakke med et ekstra lag med ull og en jakke.

Utendørsscenen for Høgfjellskonserten på Kvamsfjellet har også alt du trenger for å nyte norsk musikk og underholdning i friluft.

Parker på tildelt plass nedenfor Rondablikk Høyfjellshotell. Husk å ha med kontanter til å betale for parkering (50 kroner). Følg veien opp til hotellet og den markerte stien inn til scenen.

Hvis du har et handicap eller sitter i rullestol kan du gjøre en avtale med de frivillige om å kjøre opp til hotellet. Fra hotellet er det en 100 meter lang grusvei til scenen.

På vei opp mot scenen vil du passere salgsboder med lokale varer, kiosk med vafler, sjokolader, kald og varm drikke, og toalettfasiliteter. Du vil også finne billettluken langs denne veien.

Pass på å kle på og pakke med klær i henhold til værmeldingen. Været skifter raskt, og det er lurt å pakke med et ekstra lag med ull og en jakke. Hvis det regner er det godt å ha med en vanntett bukse og noe å sitte på.

Sør-Fron kirke

Sør-Fron kirke

Kirkekonserten i Sør-Fron kirke

Peer Gynt-stemnet har også en kirkekonsert i Sør-Fron kirke. Dette er et noe mindre arrangement enn teaterproduksjonen av Peer Gynt og Høgfjellskonserten.

Det er begrenset med parkering til konserten, så pass på å følge skiltene for parkering og å parkere der hvor du blir tildelt plass av de frivillige.

Det er ikke nummererte plasser på kirkekonserten, og det er derfor lurt å ankomme tidlig for å få en god plass. Det er ikke salg av mat og drikke på denne konserten. Toaletter finner du i kapellet på utsiden av kirken.

Lær mer om de ulike programpostene under Peer Gynt-stemnet, og finn mer informasjon om billetter og priser.