VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Kvamsfjellet
Kvamsfjellet.
Photo: Ian Brodie
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Kombiner reisen til Peer Gynts rike med aktiviteter i storslått natur

Peer Gynt-stemnet finner sted i fjellregionen på Gålå, hvor naturopplevelser står i kø for den som søker dem.
Peer Gynt vegen

Peer Gynt-vegen
Espedalen

Espedalen

Fjellturer i Peer Gynts rike

Det er endeløse muligheter for turer, sykkelturer eller terrengsykling i Gålåområdet. Fra Peer Gynt teaterarenaen ved Gålåvatnet kan du gå eller sykle på valsfjellet. Bare en kort kjøretur unna kan du også besøke Feforkampen. Om du reiser litt lenger kan du vandre i både Jotunheimen og Ronane. Kontakt ditt hotell eller turistkontoret på Vinstra for mer informasjon om vandring i Gålåregionen.

Benytt Den Norske Turistforening (DNT) sine nettsider for kart og gode råd om fjellturer i Norge.

Sykle gjennom fjellene

Terreng- og stisykling er en spennende måte å oppdage de norske fjellene på. I Gålåregionen finnes det mange muligheter for sykling, og stiene er godt tilrettelagte for alle aldere og nivå. Kontakt ditt hotell eller et turistkontor for informasjon om rutene.

Se fjellene fra hesteryggen

De fleste hotellene rundt Gålå tilbyr ridning, eller kan være behjelpelige med å booke en tur for sine gjester. Kontakt ditt hotell for mer informasjon om ridning, eller et lokalt turistkontor.

Rafting i Sjoa

For den som ønsker mer fart og spenning er rafting i Sjoa en adrenalinfylt opplevelse. Elven går mellom Jotunheimen til Sjoa, hvor det så renner ut i Gudbrandsdalslågen. Med ulike nivåer på raftingen, fra enkelt til ekstremt, er dette en aktivitet som passer alle aldere.