Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Sykkelkokkens topp 5 restauranter

Tour de France-kokken anbefaler norske spisesteder
Henrik Orre, kokken til Team Sky i Tour de France, deler sine favorittrestauranter.
Kokk Henrik Orre poserer foran Team Sky-traileren
Henrik Orre, Team Sky.
Photo: Patrik Engström

  – Norsk mat er i verdensklasse, sier Henrik Orre, som kombinerer sin lidenskap for mat og sykling gjennom å lage mat for de britiske proffsyklistene i Tour de France.

  Orre vokste opp med profesjonell sykling i en familie som har deltatt i både OL og på landslaget i landeveissykling. Hans favorittrestauranter i Norge baserer seg på nøye utvalgte lokale råvarer og lokker med en intim og hjemmekoselig atmosfære.

 1. Smalhans, Oslo

  Adresse: Waldemar Thranes gate 10A, 0171 Oslo

 2. På Smalhans tas god, gammeldags husmannskost til gourmetnivå. Her får du mye god mat for en forholdsvis billig penge.

 3. Brygga 11

  Adresse: Brygga 11, 3210 Sandefjord

 4. Hver morgen spaserer kokkene på Brygga 11 til fiskemarkedet rett i nærheten for å håndplukke dagens fangst. Det er ferske råvarer som gjelder når man driver restaurant på byens største brygge. Og er det en som vet hvordan norsk sjømat skal tilberedes, er det nettopp den prisbelønte kokken Geir Skeie.

 5. RE-NAA: Matbaren

  Adresse: Breitorget 6, 4006 Stavanger

 6. Ren nytelse: Menyen består av ulike småretter som kan kombineres etter smak og behag. Matbaren er en avslappet versjon av sin Michelin-nabo Renaa. Stavangers restauranter har godt rykte, ikke minst takket være den gode tilgangen på skalldyr.

 7. Bakeriet, Lom

  Adresse: Prestfossen, 2686 Lom

 8. Etter en vandretur i fjellet, vil du bli gledelig overrasket over å oppdage dette kvalitetsbakeriet, som er drevet av kokk og baker Morten Schakenda. Lom har mye å by på når det gjelder god mat basert på lokale råvarer – en trend som ble igangsatt av Arne Brimi, som har utviklet en rekke restaurantkonsepter i området. Lukten av nystekt brød fra Bakeriets åpne dører forsterker opplevelsen.

  Bakeriet, Lom
  Bakeriet i Lom.
  Photo: Tina Stafrèn / Visitnorway.com
 9. Bekkjarvik Gjestgiveri / Smakeriet Burgerbar

  Adresse: 5397 Bekkjarvik

 10. Bocuse d’Or-vinneren fra 2015, Ørjan Johanessen, er kjøkkensjef på hotellet som drives av hans foreldre. Den over 300 år gamle bygningen rett sør for Bergen ble opprinnelig bygget som et overnattingssted for reisende konger. Bekkjarvik, med sine 500 innbyggere, har også en gourmetburgerbar. Smakeriet, som det heter, drives også av Ørjan Johanessen.

Planlegg reisen

Henrik Orres anbefalinger
Bydelsrestaurant på St. Hanshaugen med sunn, hjemmelaget mat til riktig pris. Smalhans passer utmerket til småbarnsfamilier, forretningslunsjer,… Read more
Smalhans
Sjømatrestaurant i regi av Geir Skeie, vinner av Bocuse d'OR 2009. Med beliggenhet ved sjøkanten i Sandefjord, er omgivelsene ypperlig for å nyte et… Read more
Brygga 11, Geir Skeie
Renaa Matbaren (øvre etasje) er et ujålete, koselig og uformelt spisested i bistrostil, med god stemning, vennlig og effektiv service. Åpent alle… Read more
Renaa Matbaren
Bakeriet, Lom
Bakeriet, Lom
Bakeriet, Lom
Bekkjarvik Gjestgiveri er kjent for sitt gode kjøkken som er basert på ferske og lokale råvarer. Me er stolte av våre to… Read more
Bekkjarvik Gjestgiveri - restaurant
Lav puls. Lokale råvarer. Heimeaga burgarar, ekte italiensk pizza, bakst&blings, kaffi eller vin. Grab&Go or stay. Smaksopplevingane er… Read more
Smakeriet Burgerbar
Select
  Show Details
  Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS

  Spis deg gjennom Norge

  Her kan du søke etter spisesteder i hele landet.

  ×

  Tilbake til toppen

  Your Recently Viewed Pages