Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Preikestolen Preikestolen
Credits
Preikestolen.
Photo: Adobe Stock / I have been there®
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

I have been there®-programmet (IHBT) er for alle som oppsøker reisemål som krever en fysisk egeninnsats og som ønsker dette personlig verifisert.

Appen som bekrefter oppnådd reisemål

Verifikasjonen gjøres gjennom IHBT-appen, som må lastes ned før man besøker reisemålet. Appen fungerer slik at man får et grønt signal når destinasjonen er oppnådd. Fra appen kan du da direkte bestille et IHBT-medaljeemblem, som automatisk vil bli påført ditt navn, samt dato og tidspunkt for oppnådd reisemål. Ordningen inkluderer kun reisemål som krever din egen fysiske innsats for å komme dit eller som har en eksotisk karakter.

Nettsidene

I tillegg til appen har IHBT-programmet en nettside. Appen kommuniserer direkte med nettsidene og gjør at du har tilgang til både medaljemblemet og øvrige relaterte produkter i IHBT straks du har oppnådd ett reisemål.   

Turistkontorer

På enkelte av reisemålene kan selve medaljeemblemet kjøpes lokalt, slik som for eksempel i Juvasshytta (Galdhøpiggen) eller på turistkontorer knyttet til reisemål. Også lokalt vil verifikasjon utstedes på medaljeemblem ved fremvisning av grønt signal på appen.

Utsøkt medaljeemblem

IHBT-emblemet har et ulikt design for hvert reisemål, utført i antikk sølv med forgylling og i generøse dimensjoner. Baksiden har et eget nedsenket felt for verifisering med navn, dato og tidspunkt for oppnådd reisemål.

I have been there®

KjeragboltenPhoto: Adobe Stock / I have been there®

Trolltunga
Photo: Adobe Stock / I have been there®

Utvikling av IHBT

IHBT startet opp i mai 2016 med en rekke kjente destinasjoner. Ordningen bygges ut kontinuerlig og vil etterhvert inkludere de fleste eksotiske destinasjoner i Norge. På nettsidene vil du til enhver tid finne reisemål som er inkludert i ordningen, samt hvilke av IHBTs produkter som er tilgjengelig for det respektive reisemål. IHBT er støttet av Innovasjon Norge.

IHBT appen – hjertet i ordningen

For å benytte IHBT, er det avgjørende at man laster opp appen på forhånd. Appen gjenkjenner din posisjon og godkjenner denne straks du er innenfor reisemålets koordinater. Appen tilkjennegir dette med grønt lyssignal.

Les mer om IHBT-programmet og last ned appen.

Les også

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad