Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Romerike Skedsmo

«BOBLER»

Overview

Bobler er et humoristisk, inspirerende og livgivende underholdningsforedrag om å tørre å ta hele deg i bruk. Slutt å be om unnskyldning for at du er du. Ta plass. Synes. Lev DITT liv.

Med mange eksempler fra eget, levd liv forteller søstrene om sine hindringer, oppturer og nedturer. Dora bidrar med verktøy til hvordan få mer tro på deg selv (det er tross alt jobben hennes som relasjonsterapeut), og gjør det med humor (for hun er litt artig også, som standup komiker), mens Bjørg pøser på med fantastiske bilder (hun er jo en av Norges mest populære kunstnere) og har fokus på å inspirere til å vekke motet i deg, for å leve ut drømmene dine og ta den plassen du er ment til å ta.  Cecilia synger vakkert og deler med sine historier. For du kan spørre deg selv; hva skal du med en blek, hyssingfarget utgave? Vis fargene dine. Hele spekteret. Du er fantastisk! Jaggu på tide å tro på det.

Arrangør: Eq Institute

Billetter kr 450,- / showmeny kr 820,-

  • Last Updated: 27.05.2019
  • Source: Akershus Reiselivsråd
Dates

lø. 19. oktober 2019 19:00 20:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
«BOBLER»
Your Recently Viewed Pages