Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Haugalandet Haugesund

«EIN MANN OG ET PIANO» – EN KABARETKONSERT MED ESPEN HANA

  • Festiviteten Haugesund Konserthus, Knut Knutsen O.A.S gate 4, Haugesund
  • +47 52744545
  • 1. november 2019
  •  /  21:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

«Alle fantastiske ting!» er nydelig og ujålete teater – og Espen Hana er i storform», skrev Aftenbladets anmelder etter premieren på Rogaland Teater i januar. Og så fantastisk var Espen Hana at han nå er nominert til en Hedda for beste mannlige hovedrolle etter sin innsats i alle fantastiske ting. Etter 55 utsolgte forestillinger bytter Espen Hana ut teaterscenen med konsertscenen og retter nå blikket mot det musikalske formatet. I kabaretkonserten «Ein mann og et piano» inviterer Espen deg med på en musikalsk reise i sitt eget liv.

På Spor 5 tar skuespilleren og artisten deg med tilbake til røttene sine, til menn med piano og med stemmen som sitt uttrykksmiddel. Han geleider deg gjennom sitt eget liv med små, egenkomponerte musikalske historier om ungdomsforelskelse, samlivsbrudd og å finne en ny kjæreste til det Edith Piafske i oss alle. Kort sagt historier om livets tilskikkelser i stort og smått.

Espen innvier deg også i sitt livs soundtrack, der du får stifte bekjentskap med låter som har preget hans verden. Sting, Tom Waits, Elton John og Cornelis Vreeswijk m.fl får alle tildelt sin plass i denne kabaretkonserten.

Gjør deg klar til en musikalsk helaften sammen med «Ein mann og et piano» – levert med musikalitet, innlevelse og humor. Det blir god stemning, påfyll av ettertanke og historier du kanskje ikke har hørt før. Espen legger opp til en musikalsk samtale med publikum der du får anledning til å stille han spørsmål underveis i konserten.

  • Last Updated: 19.06.2019
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

fr. 1. november 2019 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
«EIN MANN OG ET PIANO» – EN KABARETKONSERT MED ESPEN HANA
Your Recently Viewed Pages