VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark SKIEN

«Her og nå, da» av VÅKEN

  • Spriten Kunsthall , Tømmerkaia 19, Skien
  • 3. juli 2021 - 4. juli 2021
  • (2 Upcoming Dates)
Overview

Billetter: 100,- Begrenset plass.
Reserver billett ved å sende melding til Spriten Kunsthall:
E-post: tom.erik.lonnerod@skien.kommune.no eller 90609571.

«Her og nå, da» er en kommentar til samtidens høye tempo og teknologiske univers. Stykket reflekterer rundt eget liv og evnen å være tilstede i seg selv og sine omgivelser. Med bruk av dans, live-elektronikk og vokal, jobber trioen VÅKEN med ulike kunstneriske utrykk og kontrastene mellom tilstedeværelse og stress. Vi utforsker balansen, ubalansen, roen og nummenheten som kan oppstå av dette.

Koreografi og danseutøvere: Oda Emilie Skogen Ellefsen og Astrid Mæland
Komponist og musikkutøver: Ada Odegard Risberg
Produsenter: VÅKEN – Oda Emilie Skogen Ellefsen, Ada Odegard Risberg og Astrid Mæland
Foto: Aleksander Naug

VÅKEN 
Kunstnergruppen VÅKEN består av dansere Oda Emilie Skogen Ellefsen og Astrid Mæland og musiker Ada Odegard Risberg. De har jobbet mot en forestilling i et tverrfaglig scenekunstprosjekt bestående av dans og musikk. Alle tre har tilknytning til Grenland og gikk programfaget Musikk, Dans og Drama på Skien videregående skole.

Oda Emilie Skogen Ellefsen er utdannet moderne og samtidsdanser fra Spin Off Forstudium i dans, Universitetet i Stavanger og har en praktisk pedagogisk utdanning fra Kunsthøgskolen i Oslo. Etter endt utdanning har hun jobbet som pedagog, samt vært utøver og medskapende danser i ulike prosjekter.

Ada Odegard Risberg har utdanning innen vokal og live elektronikk fra Høyskolen Kristiania og Norges Musikkhøgskole. Hun utøver i flere band samt sitt eget soloprosjekt. Hun jobber med sjangere som pop, rock og samtidsmusikk.

Astrid Mæland er utdannet moderne og samtidsdanser fra Universitetet i Stavanger. Etter endt utdanning har hun jobbet som pedagog, samt vært utøver og medskapende danser i ulike prosjekter. Hun har vært koreograf og utøver i egne soloprosjekter.

Tusen takk til Skien kommune for prosjektstøtte. Tusen takk til Spriten Kunsthall for forestillingslokaler, og takk til Grenland Friteater for residens med prosjektperiode høsten 2020.

  • Last Updated: 07.05.2021
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

lø. 3. juli 2021 15:00 16:00

sø. 4. juli 2021 15:00 16:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
«Her og nå, da» av VÅKEN
Your Recently Viewed Pages