VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet LILLEHAMMER

«TI-denes pop up» restaurant med opplevelsesmeny for alle sansene!

Overview

Spesiallaget 10 retters meny med lokalmatsprodusenter. Kun 10 bord.

Spesiallaget 10 retters meny med lokalmatsprodusenter. Kun 10 bord.

Dette blir en kveld for deg som elsker lokalmat med nye smaker, av og med kreative lokale kokker og restauranter.

I anledning 10 års jubileet til Lillehammer Mataukfestival inviterer vi til 10 retters opplevelsesmeny med drikkepakke, med og uten alkohol.

Et bredt sammensatt kokketeam på tvers av restauranter skal gi deg en matopplevelse du sjelden har smakt maken til. Tema for årets festival er «lokalmat med smak av verden» og kokkene vil bruke lokale råvarer og mikse de på nye spennende måter.

I løpet av kvelden vil du lære litt om de lokale matprodusentene, om råvarene kokkene bruker og de vil selv fortelle og introdusere sin rett/retter.

Vi krydrer kvelden med kulturelle overraskelser underveis.

Restauranten er en «pop-up» restaurant og du finner den i hjertet av Lillehammer sentrum, i Storgata 81.

JUBILEUMSKOKKENE
Tor Kramprud - Kokken Tor, Hai Hang- Hai på Graaten, Ingar Holte - Paa Bordet, vikarierende soussjef Martin Pedersen - Heim, kjøkkensjef Matus Nano - Nikkers, lærling Bernt Gilberg - Stasjonen og Torstein Markhus - Paa Bordet.

  • Last Updated: 15.09.2021
  • Source: Visit Lillehammer
Dates

lø. 2. oktober 2021 19:00 23:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
«TI-denes pop up» restaurant med opplevelsesmeny for alle sansene!
Your Recently Viewed Pages