Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger Sandnes

Å følge et spor - Tore Strømøy

  • Mauritz Kartevolds Plass 1, Sandnes
  • +47 51602010
  • 5. mars 2020
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Foredraget "Å følge et spor" av Tore Strømøy kjent fra tv serie "Tore på sporet" som er en av historiens største norske tv-suksesser. 

Tore Strømøys tv serie "Tore på sporet" er en av historiens største norske tv-suksesser gjennom mer enn 20 år. 
Tores utrettelige arbeid for å spore opp og føre sammen slektninger har trukket millioner til tv skjermen, og sørget for at Tore er blitt kåret til årets TV-navn i Norge hele fire ganger! 
Men Tore var slett ingen opplagt suksess da han begynte i NRK Trøndelag på 80-tallet. Den gang var det bare distriktssjefen som hadde tro på den beskjedne gutten fra Frøya kommune, som hun ansatte mot alle råd. Tore manglet utdanning i både journalistikk og tv-produksjon men hadde til gjengjeld talent for faget og var ujålete, folkelig og snakket et språk alle forsto.

I foredraget "Å følge et spor" får du bli med Tore på en reise fra Frøya til topps i Norsk TV. Du får høre hvordan suksess-serien "Tore på sporet" ble til, du får et blikk bak kulissene og får høre hvordan Tore jobber for å finne folk. Alt fortalt med engasjement og glimt i øyet. Selvsagt har Tore også med mange smakebiter fra TV-serien og tar publikum med på en reise i tid, rom og følelser. Engasjerende, underholdende og lærerikt. Så spennende bare virkeligheten kan være!

Tore Strømøy har vært idrettsmann og har 12 NM gull i kappgang. Han har spilt i band, og har skrevet flere bøker. Som journalist har han jobbet i avis, radio og tv. Siden 1991 har han jobbet med TV-underholdning og er mest kjent for serien "Tore på sporet".

  • Last Updated: 14.11.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

to. 5. mars 2020 19:00 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Å følge et spor - Tore Strømøy
Your Recently Viewed Pages