Dynamic Variation:
Offers
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Oslofjord Halden

Åge Aleksandersen & Gunnar Pedersen // Brygga Kultursal Halden

Overview

Ærlig, ekte og stemningsfull konsert med en av trønderrockens største og første - i Haldens egen kunturelle storstue

 

2 menn forbi middagshøyden. 2 barkrakker. Et tjukt levende leksikon i musikkmagi. En historie gjennom 5 tiår som stadig setter furer i vårt langstrakte lands musikalske landskap. Løse snipper og humor, latter, smil og fortellinger. Humor blir til alvor, gråt til glede og mannen bak låtene stiger frem, alt i en tonesatt stemning. Over to timer med anekdoter og hygge der mandolin, ukulele, nylon og stål, zither og sang tar deg med på en reise i og rundt låtene i akustisk drakt. Det er nært, det er flott, det er varmt og det er godt. 
Bli med på akustisk aftentur med Åge Aleksandersen og Gunnar Pedersen, bli med å levva livet.


Åge Aleksandersen er en norsk rockeartist som har spilt i Sambandet og Prudence, og som regnes som en av trønderrockens pionerer. Han er en av Norges mest populære rockemusikere. Gjennom årene er det solgt rundt 1,5 millioner plater med Aleksandersen og praktisk talt alle platene siden 1980 har solgt til gull.

I juni 2008 ble albumet Katalysator gitt ut, med Sambandet som backingband. I forbindelse med at Åge Aleksandersen fylte 60 år ble det utgitt en CD-boks som inneholder alle hans utgivelser. Den kom i salg på fødselsdagen, 21. mars. Samme måned ble Errol Fyrileivs skulptur av Åge Aleksandersen avduket i Namsos.

I 2011 ble Aleksandersen innvalgt i Rockheim Hall of Fame sammen med a-ha, Jokke & Valentinerne, Wenche Myhre og Alf Prøysen.

Gunnar Arnulf Pedersen er en musiker bosatt siden 1977 i Brønnøysund. Han har vært fast gitarist i rockebandet Sambandet sammen med Åge Aleksandersen siden 1981.
Han kombinerer musiker- og snekkeryrket.

Han har vært med på en rekke plateinnspillinger som medlem av Sambandet.
Han har også spilt inn plater sammen med Halvdan Sivertsen, 3 Busserulls, Hans Rotmo, Hilde Heltberg og Björn Afzelius.

 

  • Last Updated: 18.04.2018
  • Source: Halden Turist
Dates

fre 9. november 2018 19:00

See All
Åge Aleksandersen & Gunnar Pedersen // Brygga Kultursal Halden
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad