Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Åge Aleksandersen & Sambandet

Mer info

Åge og Sambandet inntar Bergen en siste gang! Det er duket for en monumental kveld på Bergenhus Festning lørdag 30. august 2025 når Åge og Sambandet inntar scenen. Det blir rom for både jubel og tårer når publikum skal få oppleve ett av norgeshistoriens beste liveband – en aller siste gang i Bergen.

I høst meldte Åge Aleksandersen at han og Sambandet avslutter turnélivet 6. september 2025, på Lerkendal stadion i byen der det hele startet. Dette blir den siste av tre utsolgte kvelder i Trondheim, hvor 75 000 billetter ble solgt på rekordtid. Konsertene skal feire en karriere helt uten sidestykke her til lands, og takker av en æra som har formet norsk rock slik vi kjenner den i dag.

Med over 1,5 millioner solgte plater, et hav av gullplater og utallige priser i beltet, har Åge og Sambandet vært en musikalsk kraft siden oppstarten. Udødelige albumklassikere som «Ramp», «Levva Livet» og «Eldorado» har tjent som lydspor for generasjoner, og den enestående låtkatalogen har rørt millioner av hjerter over hele landet. Åge og Sambandet har spilt i hver en krok av landet, og til og med inntatt majestetiske Royal Albert Hall i London! Bandets karriere strekker seg over et halvt århundre fylt av lidenskap, spilleglede og engasjement.

Velkommen til avskjedskonsert på Bergenhus Festning!

Mastercard-kortholdere i Norge har tilgang til forhåndssalg og reserverte billetter fra 15. mars kl. 10:00 til 17. mars kl. 10:00. Besøk www.priceless.com/music for mer informasjon.

Sist oppdatert: 04/24/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt