Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Ålesund & Sunnmøre Ålesund

Ålesund litterære salong - USA - Mytenes landskap

Overview

USA, mytenes landskap. Medvirkende: Anna Kleiva og John Erik Riley. 

Bildene og historiene som strømmer ut av USA i 2019 kunne vært klippet ut av en roman av Thomas Pynchon. Popkultur, paranoia, politikk og populisme smelter sammen og gjør det svært vanskelig å skille myter og eksotiske anekdoter fra fakta. Hvordan skal vi tolke en nasjon som fra utsiden virker så kaotisk? 

Gjennom bøker som er like deler reisebrev, essay og bildekollasj, såklart. Forfatter Anna Kleiva er aktuell med «Echo Mountain», som skildrer Los Angeles gjennom et vell av fortellermåter. Gjemmer storbyen noe ekte under alle illusjonene? John Erik Riley er forlegger og forfatter, født i USA, og har skrevet både romaner, essay og sakprosa med utgangspunkt i sitt tidligere hjemland. I 2018 kom han med «Øynene i ørkenen», en bok som viser et USA med mange skikkelser – fra elektronisk overvåkingsmaskin til ørkenlandskap. I likhet med Kleivas bok opererer den i en høyst interessant hybridsjanger. 

Dette blir første gang de to møtes på scenen, til en samtale om USA som myte og virkelighet. Blir det bare mer kaos, eller vil disse to knekke USA-koden en gang for alle? Kom og finn det ut! Ordstyrer: Bjørn Vatne.

  • Last Updated: 25.02.2019
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

to. 28. mars 2019 20:00 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Ålesund litterære salong - USA - Mytenes landskap
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad