Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Østerdalen Elverum

Åpen familiedag på Munthegaarden – spis julegrøt med Nissen

Overview

I samarbeid med DNT Elverum arrangeres åpen dag på Munthegaarden for 7.året på rad. Alle barn og voksne er hjertelig velkommen.


Kl 1200 synger vi nissen ut av låven, med Margrethe Munthes :“ På  låven sitter nissen med sin julegrøt” Nissen  har med seg gaver til alle barna, og dette er en stor opplevelse for de små. Nissen har god tid og lusker rundt på gården og leker med barna, og han tar gjerne ei skje med grøt inimellom.

Vi håper også på snø slik at barna kan leke og ake ute. Ta med akebrett og kjelke, her er mange bakker å leke i. Du kan også kjøre hest og slede/kjerre i juletreskogen og det er mulig å kjøpe seg/hogge eget  juletre. Salg av julegrøt og kaffe/kaker, varme medisterkaker i stomp. m.m., på den oppvarmede julepyntede låven. Paviljongen varmes også opp med varmelamper og bål så her er det også koselig å sitte ved peisen. Munthegaarden har bankterminal.

Oppmøte Munthegården, på baksiden av låven, litt før klokka 12 for de som ønsker å synge nissen ut av låven. Alle er velkommen og vi håper å se mange!

For mer informasjon:
Munthegaarden:  Berit Bekkedal, tlf 41 33 73 71/ gbekkedal@online.no/
www.Munthegaarden.no og følg oss på facebook

Turleder DNT Magnhild Medgard, tlf 97 73 05 61

  • Last Updated: 27.11.2017
  • Source: Visit Hedmark AS
Dates

søn 17. desember 2017 11:30

See All
Åpen familiedag på Munthegaarden – spis julegrøt med Nissen
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad