Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Åpen gård

Mer info

Når

Hver søndag fram mot sommeren fylles Voll gård med besøkende i alle aldre, frivillige og ansatte som sammen bidrar til at vi kan arrangere vårt “Åpen gård”-arrangement. Åpningstiden er 11.00-15.00.


Hva

Runderidning på hesteryggen, hopping i halmbingen og nærkontakt med dyrene på gården sammen med våre fantastiske frivillige.


For de som ønsker å spise utendørs eller grille medbrakt mat, tenner vi bål og legger reinskinn utover benkene i bålhuset.


I den enden av låvebygget som ligger nærmest studentbyen finner dere gårdskaféen. Her får man kjøpt varm og kald drikke, sjokoladekake, kanelsnurrer, toast og økologiske sveler. Det er også mulig å kjøpe gårdsprodukter som for eksempel kjøtt, skinn, egg og honning. I sesong får man kjøpt usprøyta grønnsaker - rett fra drivhuset og åkeren!

Våren 2024

I løpet av våren venter vi geitekillinger, kalv, lam og kyllinger av både høne og kalkun. Vi krysser også fingrene for et kull med grisunger.


Betalingsmetoder

Billetter kjøpes når dere kommer på gården og kan betales med Vipps, kort eller kontant. Gå innom gårdskaféen for å hente ut klistremerker som betalingsbevis før dere ser dere rundt inne på området.


Adkomst

Parkeringsplassen fylles raskt opp på søndager, så vi anbefaler derfor dere som har mulighet til å gå eller ta buss. Nærmeste busstopp er Voll studentby (ca. 2 minutter gange fra gården). Det er også mulig å parkere på Åsvang skole og kundeparkeringen til Extra Moholt, som begge ligger like i nærheten.

Sist oppdatert: 01/15/2024

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt