Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Råde

Åpen julegård på Tomb vgs.

Overview

Åpen Julegård på Tomb videregående skole har med opp mot 5000 besøkende årlig blitt et av Østlandets største førjulsarrangement. Lørdag 8. desember 2018 vil elever og ansatte på nytt dra i gang masse spennende aktiviteter på hele skoleområdet.

Mange som kommer til Tomb vil selvsagt oppleve dyr, og i kalvebingen og sauefjøset blir det gjerne en herlig blanding av fryd, fascinasjon og av og til litt skrekkblandet fryd for de aller minste. Både inne og ute er tilbudene mange, også med ulike kulturinnslag.

Over hele området er det stasjoner med matservering, og på husmannsplassen bakes det brød i bakerovnen. Steking av kumlokkvafler er også en liten attraksjon, og selvfølgelig blir det salg av julegrøt fra skolens kjøkken som har grytene varme gjennom hele dagen.

Juleverksteder finnes i klasserom, på kunstgalleriet og i snekkerverkstedet. Barn som liker «spaker» kan sikre seg førerkort for minigraver eller prøve radiostyrte traktorer. I gymsalen rigges det til stor salgsmesse med håndverksprodukter, bakverk og mange forskjellige salgsartikler.

Vg1-elevenes teater-tradisjon «Første julenatt» vil også mange ha med seg. Det magiske rundt julespillet når mørket faller på - med tente fakler som en magisk ramme, er fin avrunding på dagen.

  • Last Updated: 16.08.2018
  • Source: VisitMOSS AS
Dates

lø. 8. desember 2018 11:00 17:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Åpen julegård på Tomb vgs.
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad