Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Viken HALDEN

Åpning av Ti på topp Østfold 2023

Overview

Bli med på åpningen av Ti på topp Østfold og ta turen til Tistedal!

Bli med på åpningen av "Ti på topp Østfold" og ta turen til Tistedal!

Vi går samlet fra Tistedal skole kl. 12:00 så møt gjerne opp litt før.

Dette blir en hyggelig fellestur som er gratis og åpen for alle (også dyr). Vi skal lære om spennende historie fra stedet, oppleve kulturminner i fleng og et unikt naturområde med et sjeldent biologisk mangfold. Området eies av Norske skog og er et flittig brukt tur- og rekreasjonsområde. Det er mye historie knyttet til stedet om fløting og tømmerdrift helt tilbake til 1200 tallet. I løpet av turen besøker vi en gammel skanse med minnestein som markerer forsvaret mot svenskene. Mye av turen foregår i Vedenskogen, men vi tar også et besøk til Tistedalsfossen.

Vi serverer saft, kaffeposer fra Norges Energi og nydelige "munker" som tilberedes på bål til gruppen når den samles nede ved Vadet! Nb! Ta med deg vann på termosen din og en kopp så kan du nyte kaffeposen du får utdelt ved bålet. Det vil også arrangeres konkurranser og trekkes heldige vinnere av mange flotte premier!

Vi kan også glede alle deltagere med musikalsk underholdning fra Svingen Torader der Anne-Marie Iversen har med seg en herlig bukett av musikanter. De spiller opp med gladmusikk fra kl.13:30.

For å lese mer om selve turmålet og andre Ti på topp turer, kan du melde deg på Ti på topp Østfold ved å klikke på linken under.

https://ostfold.tipatopp.no/

  • Last Updated: 30.03.2023
  • Source: Halden Turist
Dates

lø. 1. april 2023 12:00 14:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Åpning av Ti på topp Østfold 2023
Your Recently Viewed Pages