VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland HAUGESUND

ÅPNINGSFORESTILLING: MISS TATIS EYEMBA

  • Festiviteten Haugesund Konserthus, Knut Knutsen O.A.S gate 4, Haugesund
  • +47 52744545
  • 11. august 2021
  •  /  18:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Forrykende familieshow med Miss Tati og venner åpner Sildajazz!

Det er alltid litt ekstra høytid og sus over sakene når Sildajazz inviterer til åpningskonsert. De store musikalske opplevelsene har stått i kø i årenes løp, og artister som Jan Garbarek, Gregory Porter og Take 6 har alle levert konserter for historiebøkene. Sildajazz skal være en ambisiøs jazzfestival for alle. Vi vil tilby flest mulig ulike mennesker et kvalitetstilbud – uansett bakgrunn, kjønn eller alder. Derfor vier vi i år for første gang åpningen til en kritikerrost forestilling for hele familien. Det blir fest når souldronning Miss Tati, gode musikervenner og dansere fra Fargespill åpner Sildajazz!

Miss Tati har foreldre fra Angola og ble født i Portugal. Da hun kom til Bergen sammen med sin mor og lillesøster i 1996 var hun bare ti år, og i i denne konsertforestillingen deler hun personlige erfaringer fra oppveksten, og vi får lære dansesteg og nye ord.

«Eyemba» betyr husly eller bolig på det angolske språket umbundu og startet som et bestillingsverk til Bajazz, som fikk en strålende anmeldelse i Bergens Tidende. Forestillingen ble plukket opp av Den Nasjonale Scene i Bergen, der den har spilt for fulle hus på hovedscenen det siste halvåret.

«Eyemba» handler om å vokse opp i en boligblokk omgitt av mange forskjellige mennesker. Her er sanger om humørsvingninger, snopedager og om hvor viktig det er å respektere seg selv og hverandre. Kul musikk, heftige dansetrinn og inspirerende tekster!

  • Last Updated: 18.06.2021
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

on. 11. august 2021 18:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
ÅPNINGSFORESTILLING: MISS TATIS EYEMBA
Your Recently Viewed Pages