Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Romerike Skedsmo

ÅRETS JULEKONSERT; HANNE KROGH, JOHNNY LOGAN

Overview

Magiske øyeblikk venter når Hanne Krogh og koret Frisk Pust inviterer til julekonsert i Lillestrøm Kultursenter. Gjesteartist er Irlands store sønn, Johnny Logan! Når stjernelaget også i år toppes med en av våre beste opera-tenorer gjennom tidene, Thomas Ruud, ligger alt til rette for en musikalsk opplevelse på aller høyeste nivå.

ÅRETS JULEKONSERT; A MAGICAL MOMENT

Magiske øyeblikk venter når Hanne Krogh og koret Frisk Pust inviterer til julekonsert i Lillestrøm Kultursenter. Gjesteartist er Irlands store sønn,  Johnny Logan! Når stjernelaget også i år toppes med en av våre beste opera-tenorer gjennom tidene, Thomas Ruud, ligger alt til rette for en musikalsk opplevelse på aller høyeste nivå.

Johnny Logans formidable opptreden på BBCs feiring av Eurovision sitt 60 års-jubileum på Apollo Theatre i London i 2015 gjorde inntrykk over hele Europa. Siden de møttes der, har Hanne Krogh jobbet med å få ham frigitt til juleturne i Norge.

I år klarte hans tyske management, bortsett fra et par datoer, å rydde plass for Norge i nesten en hel måned.

Johnny Logan har i dag konserter over hele Europa og har nylig signert kontrakt om en film som skal handle om hans liv. På nyåret kommer hans neste album, et samarbeidsprosjekt med et av Tysklands store symfoniorkestre.

Thomas Ruud holder Pavarotti-nivå og synger hovedroller over hele verden, senest på den store operaen i Singapore. 

Hanne Krogh er nær fullbooket de neste to årene og vil synes i en rekke store prosjekter - så sant det ikke er adventstid. Da samler hun artister og musikere på høyt internasjonalt nivå for å besøke bygder, byer, fjordarmer og tettsteder i hele vårt langstrakte land.

Anmeldernes seksere har alltid falt tett som snøkrystaller over Hanne Kroghs juleturneer. Hennes humoristiske og intelligente formidling av julens budskap, kombinert med Johnny Logans magiske klang og Thomas Ruuds formidable stemmeprakt, lover godt for at en av norsk kulturlivs største suksesser fortsetter.

Konserten varer i ca. en time og 45 minutter. Det er ikke pause.

Arrangør: HK produksjon AS

Billetter kr 560,- / showmeny 2-retter kr 930,- / showmeny 3-retter kr 1.030,-

Showmeny inkluderer billett til forestillingen, samt middag i Scene 5 før showstart. Kan dessverre ikke kjøpes på web, da bord må reserveres.

  • Last Updated: 26.11.2018
  • Source: Akershus Reiselivsråd
Dates

to. 20. desember 2018 20:45 22:20

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
ÅRETS JULEKONSERT; HANNE KROGH, JOHNNY LOGAN
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad