VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Årets vakreste julekonsert med Hanne Krogh og Thomas Ruud!

Overview

Årets vakreste julekonsert med Hanne Krogh og Thomas Ruud! Kombinasjonen av Hanne Kroghs unike evne til å skape varm, klok og slagferdig julestemning og la nasjonens største stemmer fritt og storslagent boltre seg i musikkens klassiskere og vakre julesanger, har skapt en av norsk kulturlivs største suksesser.

Årets vakreste julekonsert med Hanne Krogh og Thomas Ruud!

Kombinasjonen av Hanne Kroghs unike evne til å skape varm, klok og slagferdig julestemning og la nasjonens største stemmer fritt og storslagent boltre seg i musikkens klassiskere og vakre julesanger, har skapt en av norsk kulturlivs største suksesser.

I denne adventstiden reiser Hanne med den beste av de alle, supertenoren Thomas Ruud, solist i to av Tysklands største operahus, Staatsoper Hannover og Staatsoper Stuttgart. Svenske Expressen ga det største komplimentet av dem alle og skrev at han er den nye Jussi Bjørling. Verdensstjernen Kiri Te Kanawa valgte nettopp Thomas Ruud som makker i solistkonserter. Best av alt – allsidige Thomas Ruud synger julesanger med en tyngde og timing helt på Frank Sinatra og Bing Crosby-nivå.

Gled deg til en konsert så sterk og inderlig at julestemningen varer helt til påske!

VARIGHET
ca. 1 time og 30 minutter, uten pause.
 
Nummererte plasser og bestilling/servering rett på bordet
Til denne konserten selges kun nummererte sitteplasser, rundt bord. Gjester som ønsker servering, kan bestille og betale direkte fra bordet, ved hjelp av QR-kode.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og overholde regelen om 1-meters avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

ARRANGØR
Stavanger konserthus i samarbeid med Hanne Krogh og Trygve Sundbø

  • Last Updated: 08.10.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

ti. 15. desember 2020 18:30 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Årets vakreste julekonsert med Hanne Krogh og Thomas Ruud!
Your Recently Viewed Pages