VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trøndelag TRONDHEIM

Åse Kleveland i Palmehaven 2

  • Dronningens gate 5
  • +47 93200715
  • 21. mai 2021
  •  /  18:00
  •  /  Price 2095,-
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

I mai 2021 er det en glede å ønske Åse Kleveland velkommen som Artist in Residence i Palmehaven

Merk: Begrenset antall billetter i forhold til smittevernsregler.

Åse Kleveland er av Norges mest ikoniske og sagnomsuste kulturpersonligheter. Hun har preget og inspirert musikk- og kulturlivet gjennom mer enn fem tiår, og har en egen evne til å dukke opp i stadig nye formater og sjangre.

Livet hennes har vært en fantastisk reise i inn- og utland. I spennet mellom Grand Prix i 1966 og Ballade, kulturleder, kultur- og OL-minister, politiker og livssynsengasjert. Bilentusiast, livskunstner og selvfølgelig som artist. I 2017 deltok hun i «Hver gang vi møtes» og hun ble igjen bekreftet som en av Norges mest folkekjære artister.

Da hun i fjor ga ut et nytt album «På frihjul», høstet hun begeistrede kritikker: «Åse Kleveland har nok en gang klatret inn i toppskiktet i norsk musikk.» «Hun er en flammende fortolker av andres musikk. En troverdig artist man må høre på». «Stemmen er fremdeles formidabel. Hun er sannsynligvis Norges lettest gjenkjennelige artist».

Åse er overbevist om at våre omgivelser påvirker oss. Kanskje er det derfor hun har vært en tilbakevendende gjest i Palmehaven, siden hun i tenårene fikk oppleve det legendariske Hotell Britannia.

Sammen med sine fremragende musikere vil hun fylle det unike lokalet med sine historier, og den magiske stemmen som kan være både vakker, sprelsk, djerv og uforutsigbar. Velkommen skal du være!

I billetten inkluderes en utsøkt 3 retter fra Palmehavens kjøkken, og en aperitiff ved ankomst - menyen er som følger:

Lettbakt ørret,
fennikelcrudité, yuzumajones, fritert kapers og
ørret kaviar "Brilliant".

¤¤

Oksefilet "Rossini",
stekt andelever, brokkolini, syltet løk, Pommes Anna og trøffelsjy.

¤¤

Éclair,
vanilje - og karamellkrem, sjokoladeis.

Viktig informasjon:

Dørene åpnes kl 19.30, og vi tar dere imot via vår Konferanseinngang i Westermannsveita. Her vil det være både garderobe, venteareal og mulighet for forfriskninger for dere som ønsker det.

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny. All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

  • Last Updated: 29.04.2021
  • Source: Hva skjer kalender
Dates

fr. 21. mai 2021 18:00 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Åse Kleveland i Palmehaven 2
Your Recently Viewed Pages