Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Øklands & Arne Nordbø; Sanger og historier fra bedehusland

  • Nordsjøveien 4246, Sirevåg
  • +47 51438220
  • 10. januar 2019
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Salmer og bedehussanger ligger søsknene Økland nært, og denne kvelden vil de fremføre noen av sine kjæreste sangskatter fra denne tradisjonen. De har invitert med seg Arne Nordbø for å binde sammen sangene med lune og morsomme historier fra sin bedehusvandring i Ryfylke.

ØKLANDS er en vise/pop-gruppe fra Randaberg i Rogaland som gjennom musikken formidler ærlige og varme tanker om livet på godt og vondt. Gruppen består av søskene Aina Økland Schøld, Kjetil Økland og Merete Økland Espedal på vokal, og ektemennene Aril Schøld (akustisk gitar, perkusjon og div) og Tor Kjetil Espedal (piano). Søsknene er svært opptatt av formidling og god kontakt med publikum. Deres familiære kontakt og samhold merkes fra scenen, og dette gir deres framføring en ekstra dimensjon.

Salmer og bedehussanger ligger søsknene nært, og denne kvelden vil de fremføre noen av sine kjæreste sangskatter fra denne tradisjonen. De har invitert med seg Arne Nordbø for å binde sammen sangene med lune og morsomme historier fra sin bedehusvandring i Ryfylke.

Arne Nordbø er tidligere elektriker, men overlever nå av å være underholder. Noen ganger humorister han alene, andre ganger med andre. Mange har blitt kjent med Arne gjennom Ryfylke Livsgnist sitt "Vandring i bedehusland" og "Drivhus og bedehus": Sammen med Tor Øyvind Skeiseid spiller han typer fra bedehusmiljøet, forteller historier og viser rundt på Finnøy. I tillegg spiller Arne en av Han Innante sine «kammerattar» når Han Innante har revy, og det er ofte.

  • Last Updated: 23.11.2018
  • Source: Region Stavanger
Dates

to. 10. januar 2019 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Øklands & Arne Nordbø; Sanger og historier fra bedehusland
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad