VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland Gjesdal

Øklands Julekonsert, Ålgård

Overview

Øklands er sammensatt av søskentrioen Aina Økland Schøld, Kjetil Økland og Merete Økland Espedal, og jentenes ektemenn Aril Schøld og Tor Kjetil Espedal.

Øklands er sammensatt av søskentrioen Aina Økland Schøld, Kjetil Økland og Merete Økland Espedal, og jentenes ektemenn Aril Schøld og Tor Kjetil Espedal. Sammen har de i et tiår holdt julekonserter og andre konsertkonsepter som «Sanger og historier fra bedehusland», hvor ulike gjester har vært med.

Julen 2020 er sprudlende og dønn ærlige Olaug Vervik Bollestad gjest på Øklands julekonserter. Olaug er utdannet intensivsykepleier, men har store deler av sitt liv hatt lederverv både på sykehus, kommune som ordfører, og nå mat-og landbruksminister på Stortinget. Olaug er god å fortelle historier og hun deler gjerne fra privatlivet sitt, både som barn og voksen. Ingenting er tabu å snakke om for Olaug, og hun bærer en tro som tåler livet. Vi har stor tro på at kombinasjonen med Øklands blir bra, og at latter og tårer vil sitte løst.

Velkommen til julekonserter! Mulig du får en god bakeoppskrift på veien også!

  • Last Updated: 02.11.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

to. 17. desember 2020 18:00 19:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Øklands Julekonsert, Ålgård
Your Recently Viewed Pages