Øl- og akevittkurs med Ronja Velten
Hvordan kombinere øl og akevitt til måltidet?
Vi arrangerer Kurs med læring og smaking av øl og akevitt.Kurs om akevitt med fornøyelige historie og myter. Lær om historien, produksjon og trender om Norges nasjonaldrikk- En drikke som opprinnelig var mot «all innvortes krantdom»
• Smakingene er uformelle, folkelige og har søkelys på god stemning og humor!
• Varighet er cirka 2 timer.
• Ingen forkunnskaper kreves for å delta.
Vi får besøk av Ronja Velten fra Ølakademiet som vil dele av sine kunnskaper om øl og akevitt.
Ronja Velten fra Eidskog her en enorm lidenskap for norskprodusert mat og drikke. Hun er utdannet Sakesomalier og Ølsommelier. Hun var også den første nordmann som fikk tittelenfra EWA. I tillegg til dette har hun fagbrev som kokk og driver egen gård med bier, epler, bringebær og rabarbra. Ronja er folkelig, kortreist og en erfaren foredragsholder.
Vi smaker øl og akevitt sammen med spekemat.
Pris kr 729,-
For billetter ring 948 02 800 eller send mail til gjestegaard@nordfjeld.no forhåndsbetaling via vipps.
Sist oppdatert: 11/28/2024
Kilde: Visit Øst-Norge
Øl- og akevittkurs med Ronja Velten