Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Romerike Ullensaker

Ørjan Burøe - Store gutter gråter ikke!

Overview

Det sies at store gutter ikke gråter. Hvorfor ikke, egentlig? Ørjan Burøe påstår i alle fall at han ikke er redd for å vise følelser. Han kan fint dele det som skjer inni seg med Gud og hvermann. Med «Store Gutter Gråter Ikke» lager Burøe nok en gang en morsom og personlig forestilling.
Det må rett og slett til, mener han, for da får vi en bedre verden - gjør vi ikke? Og så får vi masse stoff vi kan lage humor-show av. Heldigvis så er det lov å snakke om følelser i våre dager, snakke om det indre livet og ikke bare alt maset rundt oss. De fleste oppegående mennesker vet godt at det kan gå riktig galt med folk som ikke evner å uttrykke hva de føler. Så hva er det vi venter på? Store gutter gråter ikke. Joda, det gjør de, men de trenger bare en skulder å gråte på. Kanskje det kan være skulderen til Ørjan? For i kveld i det minste.

I tre år har Ørjan Burøe reist med showet «Fordommer» og spilt nesten 200 forestillinger. Nå kommer altså hans nyeste forestilling.  «Store Gutter Gråter Ikke». Vi håper at du ler og koser deg, og kanskje til og med gråter en liten skvett - om du tør.

  • Last Updated: 27.05.2019
  • Source: Akershus Reiselivsråd
Dates

fr. 31. januar 2020 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Ørjan Burøe - Store gutter gråter ikke!
Your Recently Viewed Pages