Dynamic Variation:
Book
Norway Now
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Trøndelag Ørland

Ørland Country & Dansefestival

Overview

Vi ønsker for sjette gang velkommen til Ørland Country & Dansefestival på Austrått, i tiden 30. juni – 2. juli 2017. Bli med oss på en hyggelig festivalopplevelse med godt selskap, flott atmosfære og mange timer med god musikk.

Festivalen foregår på historisk grunn med adresse Austrått herregård, Ørland. Det blir det fullt trøkk både fredag og lørdag, og langt inn i søndagsnatta.

Vi vil i 2017 forsøke å få inn et noe utvidet musikkbegrep (crossover), med å forsøke en utvidelse av sjanger når det gjelder musikken, og håper at dette bli godt mottatt av våre gjester. På den måten håper vi at festivalen vil framstå som mer attraktiv til flere grupper festivaldeltagere. 

Med et spennende artistprogram, flotte campfasiliteter, godt miljø og god mat og drikke håper vi at mange vil komme å delta i festivalen sammen med oss. Den vakre arenaen på Austrått gård vil være innbydende som alltid, og klar for sommerens vakreste eventyr ved bredden av Trondheimsfjorden, og med alt det spennende Austrått og Ørland kan by på.

 

Festivalen har 18 års aldersgrense.

  • Last Updated: 16.05.2017
  • Source: KystNorge AS
Dates
fredag 30. juni 2017

lørdag 1. juli 2017

søndag 2. juli 2017

See All
Click to activate
Opphaug, Norway
The latitude and longitude
63° 41' 59" N / 9° 44' 38" E
Ørland Country & Dansefestival
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad