VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet ELVERUM

ØSTERLIDE

Overview

På 90-tallet da jeg hadde platebutikk hadde jeg ukentlige kick. Konserter som forandret livet mitt årlig. De siste 10 årene har det vært sjeldnere. Kanskje det er fordi jeg har sett så mange konserter i så mange sjangre. Hva er en funkkonsert etter Prince? En rockekonsert etter Motorpsycho? (Eller, her er det jo alltid bra, men du skjønner hva jeg mener). Derfor er det ekstra hyggelig når man får sånne ekstreme sangkick av musikk som både er litt utenfor den allfarveien jeg har tråkket rundt i siden 80-tallet.

I går arrangerte jeg konsert på den nye folkemusikkfestivalen "Folk fra Sentralen" hvor Liv Ulvik sang med sitt band Østerlide. Opptil flere ganger reiste hårene seg på armen, sånn som det gjorde da Prince spilte i Stockholm i 1986, Bendik Hofseth i 1991, Anouhar Brahem spilte på Cosmopolite i 1992, Jeff Buckley på Cruise i 1994, Radiohead på Rockefeller i 1997, PJ Harvey i 2001(?) og Gavin Bryars i Domkirka. Godspeed You Black Emperor på Rockefeller, Björk på Quart etc.

Jeg som trodde jeg var blitt kald og følelsesløs, men i går satt den.

- Christer Falck

  • Last Updated: 25.06.2021
  • Source: Visit Hedmark AS
Dates

to. 21. oktober 2021 19:00 20:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
ØSTERLIDE
Your Recently Viewed Pages