Dynamic Variation:
Choose Language
Norway Now
Search
or search all of Norway
Frøya kultur- og kompetansesenter

Åkerblues 2016

Overview

Velkommen til et splitter nytt kulturarrangement i Frøya kultur- og kompetansesenter! Kall det gjerne en musikkfest eller minifestival - stikkordet er: Knallbra musikk, formidlet av 3 råsterke band fra Trøndelag!

PEER GYNT BAND:

Med en fandenivoldsk råskap og et fyrverkeri av et sceneshow, har Peer Gynt trollbundet publikum og presse i hele Europa og USA med sin scenesjarm og gnistrende gitarspill. Peer Gynt debuterte i 1996, og kaller seg The King of Mountain Blues. Med sin unike blanding av hardtslående rock, blues, pop og en liten porsjon norske folketoner, har Peer Gynt plassert det norske musikkartet i en internasjonal posisjon.

BLUESKOLLEKTIVET:

Dette kollektivet serverer ektefølte blå toner, både høyt og lavt, fort og sakte. Blueskollektivet er et ambisiøst bluesband med base i Midt-Norge. I 2014 vant de Union Bluescup ved Notodden Bluesfestival, med et bredt egenprodusert repertoar. Nå er de klar for å ta verden med storm. De serverer saftig frisk blues, mye energi og et trøkk som gir lyst til å røre på rockefoten. Av lokal interesse kan det nevnes at vår egen Kristoffer Tønder spiller med dette bandet.

EXTREME PLEASURE:

Stikkordet er: Rock until you drop! Extreme Pleasure er et lokalt band med base på Hitra og Frøya, som fokuserer på å spille festmusikk med et stort og bredt repertoar, og høy allsang-faktor. Bandet gjorde en knallbra konsert i Storsalen tidligere i år, med tribute to Slash og Guns n` Roses. Deres musikalske kvaliteter overrasket alle, og med sin meget karakteristiske frontfigur, Unni, lover bandet et fyrverkeri av en konsert.

ÅKERBLUES:

Åkerblues er en musikkfest, hvor musikken - og særlig blues er i fokus. Blues er et vidt begrep i musikkens verden, og Åkerblues vil i så måte være en arena for ulike uttrykksformer innenfor bluessjangeren.

Navnet Åkerblues henspiller til den blå åkeren - nemlig havet omkring oss, som skjenker av sin rikdom, og skaper gode vekst- og levevilkår. Navnet symboliserer også en takknemmelighet til et sterkt lokalt forankret næringsliv, som vet å verdsette det lokale kulturlivet, og forstår hvor viktig kultur er for det enkelte mennesket.

Mest av alt er likevel navnet Åkerblues et uttrykk for en musikksjanger som fortjener en plass i vår kulturelle bevissthet.

Kjøp billetter

  • Last Updated: 06.09.2016
  • Source: KystNorge AS
Dates
lørdag 29. oktober 2016

See All
Click to activate
Sistranda, Norway
The latitude and longitude
63° 43' 50" N / 8° 49' 50" E
Åkerblues 2016
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad