Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

17. maibobler fra Burgund & makroner / Hamar vinfestival

Mer info

Bli med på fortellingen om crémant fra Burgund i en spennende Masterclass hvor vil vi få muligheten til å kombinere et utvalg av makroner. Vi kommer til å smake 5 forskjellige Cremant og å lære om produksjonsmetoden, druer og terroir i Burgund.

Crémant de Bourgogne er noe av nærmeste man kommer musserende vin fra Champagne. Både når man tenker geografisk og produksjonsmetode, men også type druer som brukes i vinene.

André Delorme er en historisk bobleprodusent i Burgund Côtes Chalonnaise, etablert i 1942. Kjennetegn til produsenten er en lengre lagring på flaske enn mange andre produsenter fra området som kan bidra til mye kompleksitet.

Seminaret holdes på norsk av franske Jean-Yves Ligner som er vindirektør hos importøren Robert Prizelius AS. Ligner er utdannet som ønolog fra Burgund-universitetet (2005) og har jobbet som vinmaker i Gevrey Chambertin (Denis Mortet) og Provence (Domaine Ott). Han ble slått som ridder av Burgund i fjor på Clos Vougeot (Confrérie de chevaliers de tastevin).

Sist oppdatert: 04/22/2024

Kilde: Visit Hedmark AS

Sider du nylig har besøkt