Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

2 me og to te med Gunnar

Overview

2 me og to te og Gunnar hadde felleskonsert på fjorårets visefestival i Egersund med følgende oppslag i Dalane Tidene: «Stavangerdikter Gunnar Roalkvam hadde fredag slått seg sammen med bandet 2 me og to te på Mungàt. Dette var en utrolig fin kombinasjon som skapte en flott og annerledes konsertopplevelse, syntes visefestivalgeneral Henning Feyling»

Gunnar Roalkvam har gitt ut flere diktsamlinger, skuespill og tekster til korverk. Han er også kjent som tekstforfatter for en lang rekke artister som Stavangerensemblet («Det e kje greit å vera fuggel i dag»), Sigvart Dagsland («Dei umulige»), og Reidar Larsen («Han Far og de»). Gunnar fikk Stavanger kommunes kulturpris i 1995 og Rogaland fylkeskommunes kulturpris i 2012. Gunnar Roalkvam og Knut Gundersen, som også er medlem i 2 me og to te, har hatt et tett samarbeid med viser og lyrikk siden 1996. Det har resultert i CD-en «Når lite er nok» samt opptredener bl.a. på Lindøyfestivalen, Visefestivaler i Egersund, Fullmånekonserter og Stavanger Viseklubb.

2 me og to te hadde opprinnelig sitt utspring i revymiljøet på Nærbø og er etter hvert blitt en gjenganger bl.a.på Egersund Visefestival og Stavanger Viseklubb. Gruppas solide musikere gir en fin ramme rundt formidling av tekstene, som ofte er både morsomme og til ettertanke. Gruppa består av Knut K. Gundersen på gitar og sang; Odd Helge Stuhaug (sang); Ernst Torgersen (gitar, munnspill)John Vigrestad (mandolin, gitar, banjo; Oddvar Berentsen (bass, sang) og Trond Gudmestad (dobro, trommer). De tre siste er også kjent bl.a. fra Låvaberget. Gruppa ga for noen år siden ut CD-en «Så longt har vi aldri komt før».

Se fram til en lun ettermiddag på Ogna Scene.

  • Last Updated: 11.12.2018
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 23. mars 2019 14:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
2 me og to te med Gunnar
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad