Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

2010 Lollywood

  • Teaterveien 1, Stavanger
  • +47 51919090
  • 15. august 2019 - 21. november 2019
  • (2 Upcoming Dates)
Overview

En romantisk actionkomedie for folk flest! Salaam aleikum! I Statsteatrets niende forestilling ønsker vi velkommen til vår egen samtid. Og denne gangen har vi lagt ut på en lang reise i håp om å få øye på oss selv. Vi følger et norsk filmselskap i sine bestrebelser på å lage en thriller av internasjonalt kaliber.

En romantisk actionkomedie for folk flest! Salaam aleikum! I Statsteatrets niende forestilling ønsker vi velkommen til vår egen samtid. Og denne gangen har vi lagt ut på en lang reise i håp om å få øye på oss selv. Vi følger et norsk filmselskap i sine bestrebelser på å lage en thriller av internasjonalt kaliber. Med i det mangslungne teamet finner vi også de norske skuespillerbrødrene Shahid og Jamshed Kahn. Filmteamet kjemper mot klokken, kreditorer, korrupsjon og konspirasjoner, samt ublide møter med løver og tigre, strømbrudd, magesjau og våpen på avveie. Vil filmen noensinne bli ferdig? Velkommen til en fundamental reise i skyggen av mangotrærne. 2010 Lollywood er et støttet av Fritt ord Kulturrådet, Fond for utøvende Kunstnere, Fond for lyd og bilde og Dramatikkens Hus. Forestillingen er et samarbeid mellom Statsteatret, Oslo Nye Teater, Hordaland Teater og Rogaland Teater.

  • Last Updated: 12.08.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

on. 20. november 2019 20:30

to. 21. november 2019 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
2010 Lollywood
Your Recently Viewed Pages