Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger Sandnes

35 BILL. igjen! Standup Show på Melkebaren

Overview

Standup Show på Melkebaren - på halloween.

Standup Show på Melkebaren - på selveste hahahalloween! For de som ikke helt vet hva de skal gjøre på Halloween, så håper vi du kommer på show. Still gjerne i kostyme :) Kanon stemning blir det uansett!

Dørene åpner 20:00
Showet begynner 21:00-23:00
CC: 200 kr.
18 års aldersgrense

LINE-UP:

Karsten Blomvik er nå på sitt 4. år som standup-komiker, og allerede har han opptrådt på flere av de største scenene i Norge, og kanskje aller størst har han samlet seg flere opptredener på The Comedy Store i London! I fjor varmet han opp for Ari Shaffir på (tidl.) Hall Toll i Stavanger. Han holder seg i storform og gleder seg alltid til Mellombels!
Mohammed Basefer er "Bohemen fra Jemen", "ørkenrottå fra Storhaug", som har mange overraskende sider - så stram skolissene folkens! Stavangermannen har spredd latter i Rogaland og Bergen gjennom de siste 3 årene. Forventningene er alltid høye når "Moi Hart" entrer scenen, og slikt bør det være for en Mohammed som han.
Raymond Falldalen har samboer og en haug med unger. Han er sliten, og det vil dere forstå. Det eneste lyspunktet i livet hans er et nervevrak av en hund. Men det er fortsatt en hund! Når Raymond snakker, vil du kjenne deg igjen. Han opptrer på scener over hele landet og har etterhvert flere opptredener på Latter i Oslo.
Kjetil Melkevik fra Hundvåg, jobber til daglig som frisør av dukker. Så hvis du har noen dukker som trenger en hårklipp så er Kjetil Melkevik mannen. Det viktigste å huske på er at "når en dukke først er klippet, er det ingen vei tilbake," som Kjetil har lært på den harde måten. Med tiden vil Kjetil også kunne tilby hår-forlengelse til dukker, men det vil nok ikke skje før i 2020, tidligst, rundt 19. april sikkert, eller kanskje en annen dato, ettersom han nå fokuserer på standupen.
Trond Anfinnsen viser oss hvordan det å være lærer er en fordel i standup-faget. Han har hatt publikum foran seg hele tiden, og nå høster han poeng for humoren sin på kveldstid også. Trond har et finurlig sinn med mye kreativitet som setter ting i perspektiv, som vi andre ikke hadde tenkt på før.
+ en lokal fra Sandnes: Ole R. Mikkelsen (en som vi ikke vet mye om, han er helt ny, det blir spennandes!)
Vi gleder oss helt hinsides!

  • Last Updated: 11.10.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

to. 31. oktober 2019 21:00 23:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
35 BILL. igjen! Standup Show på Melkebaren
Your Recently Viewed Pages