Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

50 shades of Trump

  • Jernbaneveien 5, Stavanger
  • +47 51438220
  • 14. september 2019
  •  /  12:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

De to tidligere USA-korrespondentene Eva Bratholm og Joar Hoel Larsen vil belyse – om ikke femti – så mange nyanser av Donald Trump.

De to tidligere USA-korrespondentene Eva Bratholm og Joar Hoel Larsen vil belyse – om ikke femti – så mange nyanser av Donald Trump.

Hvem er han, denne politiske anti-politikeren som «elsker» vanlige amerikanere og «hater» det han mener er en korrupt elite i hovedstaden? Presidenten som får oss til å våkne med et rykk og gå inn på nettavisene hver morgen, for å få med oss siste Trump-nytt.

En vellykket eiendomsmogul eller en kynisk konkursrytter? Sjarmerende kvinnebedårer eller slibrig mannssjåvinist? En vaskekte newyorker med kjappe replikker og treffende karakteristikker, eller en mann som sparker nedover og ikke eier folkeskikk? Og hva med kona hans, Melania, hvordan vil hun sette sitt preg på Det hvite hus?

Donald Trump kan fikse ting. Han vet hvordan det skal gjøres. Han er smart. Han er en vinner. Alt ifølge ham selv!

Meningene er mange og sterke om den sammensatte og uforutsigbare TV-kjendisen, som utnyttet fjernsynets rampelys i valgkampen – for deretter å rakke ned på mediene som han nå kaller «fiende av folket!». Derfor twitrer han hemningløst, for å kommunisere direkte med velgerne.

  • Last Updated: 05.07.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 14. september 2019 12:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
50 shades of Trump
Your Recently Viewed Pages