Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

6 BILL. igjen! Stand Up Klubbkveld m/ Dag Sørås

  • Skagenkaien 14a, Stavanger
  • +47 51891295
  • 15. november 2019
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Stand Up Klubbkveld med Dag Sørås

Endelig kommer Dag Sørås til oss! Han får med seg en av hans faste oppvarmere Hans Magne Skard som konferansier! Dette blir en kveld du sent glemmer!

Dørene åpner 18:00
Showet begynner 20:00CC: 200 kr. (150 for studenter) for forhåndsbestilt billett.-OBS: Det koster 15 kr. ekstra hvis du kjøper billett i døren. 18 års aldersgrense
---------------------------------------------------
Dag Sørås headliner! Du har sett han på TV fra helt siden forrige tiår da han var side-kick i Showman på TV 2. Der hadde han også sin første TV-sendte standup-special. Allerede i 2007 vant han Komiprisen på NRK for årets nykommer, i 2012 vant han Stå Opp-prisen (bransjens egen pris), og i 2016 vant han Komiprisen for årets standup-komiker, og i 2018 vant han Humorprisen for årets sceneshow. Han har hatt en rekke kritikerroste soloshow, blant annet "D-Dag Live! (2012)", "Koginitiv Dissonans (2014)", "Ekkokammer (2016)", og sist "Emokrati (2018)". Kan også nevne at han er den første nordmannen til å ha et helaftens show på Fringe-festivalen, og første nordmann til å ha opptrådt på Apollo med ingen ringere enn Doug Stanhope. Og nå kommer han til Stavanger!
Kveldens konferansier er Hans Magne Skard, en sjelden komiker vi bare elsker. Original, rar og helt nydelig. En komiker som lener seg mot det mer absurde. En noe isolert oppvekst på Sveio kan ha bidratt til dette. I 2012 ble han kåret til årets nykommer på Den store norske humorfestivalen i Stavanger. Han har sjarmert mange med sin egen stil, deriblant Dag Sørås, som falt pladask for ham. Må oppleves!
Jan Gausel er fra Kvernavigå og er proppfull av hysteriske historier fra hvordan livet er der. Alt fra oppveksten og barndommen, til dating-livet, og hans merkelige fetish for folk med skavanker.
Anders Olsen er en hårløs komiker med null tindermatcher, men med masse selvironi, for det er håret på innsiden som teller. Når Anders Olsen gjør standup er det som regel kun Anders Olsen som får gjennomgå.
Tormod Husebø er en lokal helt som ikke pakker noe som helst inn. Han har tighte vitser med en uknekkelig deadpan-stil. Vi har kun sett ham smile to ganger (den ene gangen da en katt satt seg fast i et piggtrådgjerde og ikke kom seg ut igjen). Han er et must å ha med en gang i blant!

  • Last Updated: 07.11.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 15. november 2019 20:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
6 BILL. igjen! Stand Up Klubbkveld m/ Dag Sørås
Your Recently Viewed Pages