Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger Sandnes

7-nutsturen

Overview

Turen passer for alle, men det er en stor fordel å være vant til å gå i terrenget. Prøv den korte eller mellomste løypen dersom du er i tvil. I år er start og målområdet i Sandnes sentrum.

Turen passer for alle, men det er en stor fordel å være vant til å gå i terrenget. Prøv den korte eller mellomste løypen dersom du er i tvil. Start og målområdet er i Sandnes sentrum.

Turen går til 7 nuter på østsiden av Gandsfjorden og lang løype er 18 km. Det er også mulig å gå kortere tur enten mellomlang løype til 5 nuter eller kort løype til 3 nuter.

Godt fottøy er viktig. Turen går vekselvis langs smale stier i skogen, over fjell, langs turveier, over beitemark og gjennom noe myrlendt terreng. Ta med mat og drikke. Det er enkel kiosk ved Friluftstunet på Gramstad og kafé i målområdet. 

Det er båndtvang på hele turen og det er husdyr på beite i deler av traséen. Husk å holde god avstand når du passerer husdyra.

 

  • Last Updated: 28.11.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

sø. 7. juni 2020

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
7-nutsturen
Your Recently Viewed Pages