Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

7Senses

Overview

NORGESPREMIERE 
Sanselig og kraftfull danse- og musikkforestilling.
Den prisbelønte danseren og koreografen Selene Muñoz har valgt menneskets sanser som utgangspunkt for denne forførende og rørende forestillingen.

Sammen med utøvere i verdensklasse byr hun på en forrykende kombinasjon av danseuttrykk og stilarter. Opplev flamenco, moderne dans og nyklassisk ballet i et dynamisk crossover-oppsett med Ulrik Birkkjær, solodanser ved San Francisco-balletten, og Ryan Tomash, solodanser ved Den Kongelige Ballet i København, i tillegg til Selene Muñoz selv på scenen. Blendende kostymer og scenografi gir et visuelt slående uttrykk, og forestillingen byr på både vakre, nære og humoristiske øyeblikk.

Musikken er skapt og fremført av bassist Jesper Thorn, perkusjonist Mathias Friis-Hansen og saksofonist/vokalist Karen Duelund Guastavino. Lydbildet består av en fusjon mellom rytmisk og ny, klassisk musikk med vibrerende flamenco og elektroniske elementer.
7Senses hadde urpremiere i Tivoli i København sommeren 2021.
«Et aldeles forrygende show.»
– MAGASINET KBH

Foto: Madeleine Carstensen

  • Last Updated: 23.05.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

ma. 30. mai 2022 19:30 21:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
7Senses
Your Recently Viewed Pages