Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Norway Now
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Romerike Eidsvoll

90's PARTY - Letohallen Eidsvoll

Overview

Hvem kan med hånden på hjertet si at de ikke savner dunkende basstrummer, space’a synthesizere og kvinnerøster som runger i øverste sjiktet av desibelskalaen? I hvert fall ikke vi! Derfor gjenskaper vi nittitallet i LETO Hallen lørdag 28.Januar i samarbeid med We Love the 90s.

Denne kvelden gjenskapes nostalgien og stemningen fra dine ungdomsår. Selvsagt spilles sangene du ikke husker at du kan utenat, og synger med på rent muskelminne.
På scenen står 4 av Skandinavia største hitmakere fra 90-tallet - Reset, Dr. Bombay, Drömhus, Daze og Mr Dee

Reset:
Fra Norge stiller 2 av de største 90-talls bandene gjennom tidene. Reset med Råholtgutten Thomas Borgvang i spissen og ikke minst Infinty. Med monsterhits som "Blue" "Happy", "Calling You", Feeling Good" og "Get Me" garanterer vi at taket kommer til å løfte seg denne kvelden. 

Daze:
Fra Danmark kommer gladgjengen i Daze med megahittene «Superhero» (ompapaeiaeia) og «Together Forvever» (Tamagotchi)» som garantert vil skape allsang på Terminalen denne kvelden.

Dr. Bombay og Drömhus:
Og fra Sverige har vi invitert 2 virkelig kanoner med Dr. Bombay i spissen. Med låter som «Calcutta», «S.O.S» og «Rice & Curry» herjet han diskotekene på 90-tallet. Og sist men ikke minst Drømhus, som med sin versjon av Styleklassikeren «Vil Ha Dej» fikk en av de største VG liste hittene gjennom hele 90 tallet.

Vi garanterer en fest med utrolig atmosfære, som skal vekke gode gamle minner og skape nye. Og vi lover at du kommer til å sitte igjen med samme følelse som da du rev plastikken av den nyeste Absolute Music-CD’en, slo på TV’en for å se ferske episoder av Beverly Hills 90210 eller traff crushet i «Flasketuten peker på»!
Ikke nok med det - Endelig har du en god unnskyldning til å bruke alt det vi vet du ikke har klart å ryddet bort fra skapet - adidas knappebuksa, doc martens, platåsko, svettebånd, magetopp, nokia 3210, discman...Denne lørdagen får du nemlig fri utfoldelse i LETO Hallen med alt som hører 90-tallet til!

Dørene åpner kl 21:00

ID: 20 år

  • Last Updated: 19.01.2017
  • Source: Akershus Reiselivsråd
Dates
lørdag 28. januar 2017

See All
Click to activate
Dal, Norway
The latitude and longitude
60° 15' 0" N / 11° 10' 40" E
90's PARTY - Letohallen Eidsvoll
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad