Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trondheim

A-ha

  • Klostergata 90, Trondheim
  • 7. februar 2020
  •  /  20:00
  •  /  Price null
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Hunting High and Low live

Fredag 7. februar 2020 kan du oppleve a-ha fremføre sitt legendariske debutalbum i sin helhet, i tillegg til andre a-ha hits og klassikere, i Trondheims nye storstue!

Andre del av verdensturneen, som markerer 35 årsjubileet for tidenes største norske popsuksess, går i salg i løpet av mars/april og Trondheim er første stopp!

Sammen er Hunting High og Low’s ti sanger mer enn et debutalbum. «Take On Me", «Train Of Thought", «Hunting High And Low", «The Blue Sky", «Living A Boy’s Adventure Tale", «The Sun Always Shines on TV", «And You Tell Me», «Love Is Reason «,"I Dream Myself Alive, "og" Here I Stand And Face The Rain» er ti sanger som fanget a-has hjerte. Og hjertene til fans over hele verden.

"Vi spilte hele Hunting High and Low-albumet en gang før, og det var en flott opplevelse," sier Pål, og ser tilbake på konsertene i 2010 og reflekterer over hvordan han, Magne og Morten føler det nå. "Det er ikke en sang på det albumet som vi ikke ser frem til å spille live. Vi hadde gjort ganske mange versjoner av sangene før vi spilte inn selve albumet, og de inneholder alle godbiter og kule ideer som vil være fint å innlemme i det nye showet. «

«Å spille inn Hunting High and Low var et så definerende øyeblikk og en spennende tid i vår karriere og felles samarbeid," understreker Magne. "Så å gjenoppdage dette verket nå - mer enn 30 år senere - føles som inspirasjon i stedet for forpliktelse. Jeg trenger bare å børste litt støv av de gamle synthene ... «

"Et sett som inneholder dette utvalget av låter i samme rekkefølge som på albumet, vil skape en helt annen type konsert enn alt vi har gjort før," legger Pål til, og sier at a-ha også setter pris på at turneen kan "trekke sinn og stemning tilbake til da Hunting High and Low ble laget, som for oss var en tid da vi bodde i samme lille leilighet i London og jobbet med sangene 24/7. Da albumet endelig ble sluppet, hadde det vært en lang og utfordrende tur, og vi la alle våre ambisjoner inn i platen som om det ville være vår eneste sjanse."

  • Last Updated: 23.04.2019
  • Source: Trondheim Events
Dates

fr. 7. februar 2020 20:00 23:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
A-ha
Your Recently Viewed Pages