Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

A kiss for all the world

Overview

Fargespill og det Norske Kammerorkester presenterer - A kiss for all the world

Beethovens niende symfoni slik du aldri har hørt den før!

Det Norske Kammerorkester (DNK) har invitert Fargespill til å utforske hvilke musikalske fellesnevnere den klassiske symfonimusikken har med hip hop, konnakol og rytmer fra Uganda, Colombia, Rwanda og Marokko.
Med respektfull nysgjerrighet har Fargespill danset og sunget seg gjennom Beethovens Ode til gleden, plukket den fra hverandre og satt den sammen igjen med elementer av blant annet rap, afrodance og musikken til en tyrkisk diva!
Beethovens niende symfoni er et av den klassiske musikkens mest kjente verk. Helt siden urframførelsen for over 200 år siden, har stykket blitt spilt ved spesielle anledninger og vært et symbol på såkalte «vestlige verdier» – frihet, fred og solidaritet. Ode til gleden har fått stempelet «Europas nasjonalsang».

Med fokus på tekst og aktørenes egne beretninger er A kiss for all the world en historie om dagens Europa, som kun kan fortelles av akkurat de ungdommene som står på scenen. Fargespill er nemlig ikke bare et sceneensemble, men navnet på en metode for hvordan vi mennesker møter hverandre. Forestillingene baseres på aktørenes egen kulturarv. Resultatet av Fargespills møte med DNK er Beethoven sett gjennom kaleidoskopet, et kyss til hele verden som binder fortiden, nåtiden og fremtiden sammen.

  • Last Updated: 25.05.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

sø. 13. november 2022 18:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
A kiss for all the world
Your Recently Viewed Pages