Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Southern Norway Lindesnes & Mandal Mandal

"A magical moment" med Hanne Krogh, Johnny Logan og Thomas Ruud på Buen kulturhus

Overview

Magiske øyeblikk venter når Hanne Krogh og kapellmester Stein Austrud inviterer til julekonsert i Buen kulturhus lørdag 15. desember kl. 18:30.
Gjesteartist er Irlands store sønn, Johnny Logan!
Når stjernelaget også i år toppes med en av våre beste opera-tenorer gjennom tidene, Thomas Ruud, ligger alt til rette for en musikalsk opplevelse på aller høyeste nivå.
Johnny Logans formidable opptreden på BBCs feiring av Eurovision sitt 60 års-jubileum på Apollo Theatre i London i 2015 gjorde inntrykk over hele Europa. Siden de møttes der, har Hanne Krogh jobbet med å få ham frigitt til juleturne i Norge.
I år klarte hans norske og tyske management, bortsett fra et par datoer, å rydde plass for Norge i nesten en hel måned.
Johnny Logan har i dag konserter over hele Europa og har nylig signert kontrakt om en film som skal handle om hans liv. På nyåret kommer hans neste album, et samarbeidsprosjekt med et av Tysklands store symfoniorkestre. Den irske Grand Prix-legenden synger bedre enn noensinne og har beholdt den hensynsløst vakre klangen i stemmen sin. Logan var også den aller første som sang Rolv Løvlands monsterhit "You Raise Me Up" i studio, og det er hans versjon som er valgt ut til å være med på Secret Gardens kommende album, "Greatest Hits", i konkurranse med en rekke verdensstjerner.
Thomas Ruud holder Pavarotti-nivå og synger hovedroller over hele verden, senest på den store operaen i Singapore. 
Hanne Krogh er nær fullbooket de neste to årene og vil synes i en rekke store prosjekter - så sant det ikke er adventstid. Da samler hun artister og musikere på høyt internasjonalt nivå for å besøke bygder, byer, fjordarmer og tettsteder i hele vårt langstrakte land.
Anmeldernes seksere har alltid falt tett som snøkrystaller over Hanne Kroghs juleturneer. Hennes humoristiske og intelligente formidling av julens budskap, kombinert med Johnny Logans magiske klang og Thomas Ruuds formidable stemmeprakt, lover godt for at en av norsk kulturlivs største suksesser fortsetter.
 

  • Last Updated: 13.11.2018
  • Source: Visit Lindesnes
Dates

lø. 15. desember 2018 18:30 20:15

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
"A magical moment" med Hanne Krogh, Johnny Logan og Thomas Ruud på Buen kulturhus
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad