VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

A Million Pineapples

Overview

Konserten spilles i Grottene Tromsøkvintetten A Million Pineapples spiller melodisk, catchy og energisk indiepop, og kommer som et friskt pust fra nord. Bandet er kjent for sitt livlige liveshow, fullt av fengende og lekne låter inspirert av fruktens finurlige utseende og smak. 

Dører 20:00
Konsertstart 21:00
Aldersgrense 18 år eller med verge
Event på Facebook
Informasjon om smittevern

Konserten spilles i Grottene
Tromsøkvintetten A Million Pineapples spiller melodisk, catchy og energisk indiepop, og kommer som et friskt pust fra nord. Bandet er kjent for sitt livlige liveshow, fullt av fengende og lekne låter inspirert av fruktens finurlige utseende og smak. 
De siste årene har de overbevist både publikum og kritikere med sine konserter, blant annet på Trænafestivalen, Trondheim Calling og Buktafestivalen - sistnevnte trillet avisa Nordlys en femmer på terningen.
Bandet har nå signert med Mano Music og KAOS Music, og slipper endelig sitt debutalbum med navnet Storyteller den 17. september!
For å lade opp til albumet har bandet hittil sluppet singlene "Strange Faces" og «Vondelpark". Seneste singel er "Crowd in the Middle» et samarbeid med selveste Team Me!

  • Last Updated: 21.09.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

to. 21. oktober 2021 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
A Million Pineapples
Your Recently Viewed Pages