Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

A PLACE OF OUR OWN - 8/8 KL. 18:00

Originaltittel: Ek Jagah Apni. Regi: Ektara Collective. India, 2022. Hindi tale, engelsk tekst. Format: DCP. 1t 28min. Aldersgrense: 15 år.

To venner kjemper for å finne seg et sted å bo etter at de er blitt satt på gata av en fordomsfull husvert i dette moderne dramaet med handling fra Bhopal

I et usedvanlig vart portrett av to indiske transkvinner konsentrerer filmen seg mindre om kjønnsidentitet og mer om de sosioøkonomiske kreftene som gjør livet vanskelig for seksuelle minoriteter. Laila og Roshni, som bor sammen som nære venner, ber husverten om hjelp når de blir truet av en mann utenfor leiligheten sin. Husverten nekter å forholde seg til problemets egentlige årsak. Han kaster dem ut, og overlater dem slik til en vanskelig og fortvilt kamp for å finne et nytt bosted.

Rullestolbrukere
Cinemateket har rullestolplass på første rad. Dagens billettsystem har dessverre begrensninger ved bestilling av rullestolplasser. Derfor ber vi deg vennligst om å kontakte oss på post@cinemateketbergen.no før du kjøper billett som krever plass til rullestol. Vi jobber med å få på plass en billettløsning som er bedre egnet til dette og beklager ulempene det måtte medføre.

Sist oppdatert: 07/11/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt