Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger Sola

A Soulful Christmas

Overview

Velkommen til julekonsert i nydelige Sola ruinkyrkje!

Velkommen til julekonsert i nydelige Sola ruinkyrkje!

Vi følger opp suksessen fra i fjor der vi gjennomførte 3 utsolgte konserter! Fantastiske tilbakemeldinger og en julefred av de sjeldne.
Eventbyrået Upbeat Management har gleden av å invitere for andre gang i Sola Ruinkyrkje til Julekonsert med Christina Bergli. Med seg har hun et tospann av ren lykke. Pianist Tore Bols og Bjarte Mo på fiolin. Det blir kjente og kjære jule sanger på engelsk og norsk, rettere sagt - en sjelfull jul.  

Christina Bergli: Hun besitter en av Rogalands beste stemmer der har hun gjort seg bemerket i gospelmiljøet i Stavanger som solist i både Stavanger gospel choir og Stavanger gospel company gjennom flere år. Christina har en allsidig stemme, men er helt klart på hjemmebane når hun får synge Soul, Gospel & Jazz. i disse tider er også Christina ute med singelen - Shine. 

Bjarte Mo: Fiolinist i ypperste klasse fra Stavanger med hovedsaklig bakgrunn som klassisk fiolinist, men spiller innen de fleste sjangre når han får muligheten. Bjarte spiller til vanlig i Stavanger Symfoni Orkester og er en travel musiker frilands. Superlativene er ikke til å ta feil av.. 
Rainlores World of Music: "is of the highest standard and superb virtuosity".
Audioreview.nl: "..timing, touch, and empathy are at exceptionally high level". 

Tore Bols: Pianist fra Stavanger og er virkelig i sitt retteelement med sin daglige bakgrunn som pianist i Hillevåg Kirke. En mye brukt akkopagnør og sammarbeider ofte med andre musikere. Klassisk , rytmisk musikk og jazz ligger hjertet nært og Tore er et godt brukt navn for NRK.

Dette blir en julekonsert av de sjeldne med en nerve som varer langt inn på nyåret. Vi ønsker dere alle "A Soulful Christmas".
 


 

 

  • Last Updated: 30.09.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

ti. 10. desember 2019 18:00 19:00

ti. 10. desember 2019 20:00 21:00

on. 18. desember 2019 18:00 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
A Soulful Christmas
Your Recently Viewed Pages