Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Southern Norway Lindesnes & Mandal Mandal

A1 - Skalldyrfestivalen

Overview

a1 til Skalldyrfestivalen!
Den britisk-norske pop-gruppen a1 består av Ben Adams, Mark Read, Paul
Marazzi og Christian Ingebrigtsen. Ja, du leste riktig. Endelig er de alle fire!! Men først; historien.
Bandet fikk sitt første gjennombrudd i Storbritannia i 1999 med flere singler fra debutalbumet, og innledet 2000-tallet med en rekke internasjonale topp-10 og nummer-1 hits; Caught In The Middle, Same Old Brand New You, Take On Me, Everytime - for å nevne noen.
a1 oppnådde enorm suksess i Storbritannia, Europa og store deler av Asia, og solgte over 10 millioner album. I 2001 vant de Brit Award for Beste Britiske Nykommere, men så i 2002 bestemte de seg for å ta en pause fra a1 for å jobbe med soloprosjekter.
7 år senere kom kvelden som var ment å være en liten opptreden på et populært TV-show i Norge, men som ble noe som vekket den gode band-følelsen igjen. Over seg av respons og rekordhøye publikumstall kjørte de på med over 70 konserter bare i Norge i 2010-2012, og to nye studioalbum ble gitt ut; Waiting For Daylight (2010) og Rediscovered (2012) med radiohitter som Don’t Wanna Lose You Again, Take You Home, og Waiting For Daylight.
Høsten 2018 dro a1 på ’The 20th anniversary reunion Tour’ i Asia hvor de spilte for utsolgte arenaer, og det var her de fikk med seg det fjerde bandmedlemmet, Paul Marazzi, for aller første gang på 15 år. Gutta er skikkelig glade for å være fulltallige igjen, og gleder seg til nye konserter i 2019!
I forbindelse med 20-årsjubileet, slapp bandet singelen «Armour» høsten 2018, og i 2019 fortsetter de å turnere i Norge, England og Europa.
#funfact; da første konserten deres i London i november ble annonsert, solgte den ut på 4 minutter!

  • Last Updated: 30.04.2019
  • Source: Visit Lindesnes
Dates

lø. 10. august 2019 21:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
A1 - Skalldyrfestivalen
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad