Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

ACOUSTIFY - FOR ALLER SISTE GANG!

Acoustify inviterer til fest - for alle siste gang! Acoustify startet på en terrasse i Fyllingsdalen i 2008. Planen var å starte et akustisk prosjekt med gode venner der vokal og tette koringer var i fokus. Siden den gang har Acoustify gjennomført utallige spillejobber på alt fra privatfester til store events for bedrifter og organisasjoner, både akustisk og elektrisk.
  Husk å bestille bord for best opplevelse

Det er en tid for alt, og etter 16 år inviterer vi til en aller siste konsert med Acoustify. Gjennom kvelden spiller vi masse kjente hits du mest sannsynlig har hørt før. Acoustify har tidligere fylt Madam Felle til randen, så her blir det nok fort fullt!
En akustisk formiddagskonsert kl. 1400
En elektrisk helaften kl. 2100

Hva kan du forvente?
Det som kjennetegner med Acoustify og som nok gjør oss litt unike er det faktum at vi alle også er vokalister. Vi digger fete og tighte komp med tette og solide koringer. I løpet av dagen skal vi til sammen gjennom hele 50 låter fra begynnelsen av 1960 tallet til i dag.
Acoustify består av:  Geir Johannessen – vokal og akustisk gitarJørgen Fagerbekk – vokal og trommerHeine Askeland – vokal og gitarRoald Valle – vokal og bass
Vil du høre Acoustify spille, sjekk profilen vår her: https://www.gigplanet.no/band/acoustify eller på Facebook: https://www.facebook.com/Acoustify4.

Sist oppdatert: 11/27/2023

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt